Latest News

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

Απίστευτα "παρατράγουδα" στο Δήμο Πειραιά : Εικόνες-ντροπής στην επίδειξη μόδας και την ανθοκομική έκθεση (ΦΩΤΟ REPORTAZ NET)


Εικόνες- ντροπής στην επίδειξη μόδας στο προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά και την Ανθοκομική Έκθεση στον Τινάνειο Κήπο, κατέγραψε ο φακός του...
Reportaz Net. 

Έκρυψαν με διαφήμιση το Δημοτικό Θέατρο!
Μπορεί να είχε την πλάκα της η πασαρέλα που στήθηκε στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου της πόλης. Εκείνο όμως που δεν ήταν καθόλου αστείο είναι ότι οι διοργανωτές είχαν την ατυχή έμπνευση να καλύψουν την πρόσοψη του "εμβληματικού" κτιρίου με τα διαφημιστικά πανό ενός χορηγού στην επίδειξη μόδας του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά.
(Περισσότερα εδώ)
Ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης έδωσε το «παρών»  στην επίδειξη μόδας κι έκανε δηλώσεις, λέγοντας, μεταξύ άλλων, ότι  διέθεσε τον προαύλιο χώρο για να δώσει ένα κύρος στην εκδήλωση! 
Μάλλον  δεν μπορούσε να φανταστεί ο ίδιος - πολύ περισσότερο να δώσει άδεια - οι διοργανωτές να κρεμάσουν  διαφημιστικά ενός χορηγού της εκδήλωσης, κρύβοντας την πρόσοψη του κτιρίου- μνημείου της πόλης.

@ Αλήθεια, όμως, αυτή η εικόνα δεν ενόχλησε κανέναν αρμόδιο του Δήμου Πειραιά που παρακολούθησε την επίδειξη μόδας έξω από το Δημοτικό Θέατρο της πόλης;

Το παράνομο πάρκινγκ στην Ανθοκομική Έκθεση

Σε παράνομο πάρκινγκ είχαν μετατρέψει και φέτος οι φυτωριούχοι  τον Τινάνειο Κήπο, με την ανοχή του Δήμου Πειραιά, κατά τη διάρκεια της Ανθοκομικής Έκθεσης, που έριξε αυλαία στις 12 Ιουνίου.
Καθημερινά τις ώρες λειτουργίας της έκθεσης πάρκαραν τα ΙΧ αυτοκίνητα μέσα στο κήπο, όπως είχαν κάνει και πέρσι, χωρίς να τους ενοχλήσει κανείς αρμόδιος από το Δήμο Πειραιά. 
Φέτος μάλιστα, είχαν βάλει και κορδέλες μπροστά από την είσοδο για να μην παρκάρει κανείς και δεν μπορούν να μπαινοβγαίνουν στον κήπο!
Εδώ η πλάκα είναι ότι κατά τη διάρκεια της ανθοκομικής έκθεσης έγινε και ευρεία σύσκεψη φορέων της πόλης, όπου μεταξύ άλλων έθετε και το πρόβλημα με την παράνομη στάθμευση στην πόλη!(Περισσότερα εδώ)




@Καλά τώρα έτσι προβάλλουν ή ντροπιάζουν τον Πειραιά; 
Τα συμπεράσματα δικά σας...