Latest News

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

Γιατί συνελήφθη ο πρώην δήμαρχος Λουκάς Τζάννης

Οι άνδρες της οικονομικής αστυνομίας και του ΣΔΟΕ φέρεται να συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω τον φαρμακοποιό, ο οποίος διετέλεσε στο παρελθόν δήμαρχος στην περιοχή...
του Κερατσινίου, καθώς ύστερα από σχετικό έλεγχο βρήκαν 3.000 έως 4.000 κουτιά φαρμάκων τα οποία ήταν προϊόν παράνομης συνταγογράφησης- κρυμμένα σε ιδιωτική αποθήκη.
Συγκεκριμένα, η ευρεία επιχείρηση πραγματοποιήθηκε από την οικονομική αστυνομία σε φαρμακεία ύστερα από καταγγελίες για παράνομες συνταγογραφήσεις. 
Ο πρώην δήμαρχος Κερατσινίου, Λουκάς Τζανής συνελήφθη επ’ αυτοφώρω για την παράνομη δράση του. Σύμφωνα με πληροφορίες του Healthreportaz, ο φαρμακοποιός αφαιρούσε από τα σκευάσματα τα αυτοκόλλητα- κουπόνια και εν συνεχεία τα κολλούσε σε συνταγές για να εισπράττει τα χρήματα από τον ΕΟΠΥΥ.
Τα φάρμακα όμως τα κρατούσε σε μια ιδιωτική του αποθήκη. Οι άνδρες της ασφάλειας στο συγκεκριμένο χώρο βρήκαν κρυμμένα περίπου 4.000 σκευάσματα φαρμάκων.
Αξίζει βέβαια να σημειωθεί ότι στην υπόθεση πέραν του γνωστού φαρμακοποιού φαίνεται να συμμετείχαν και πολλοί γιατροί.

Ο πρώην δήμαρχος και νυν φαρμακοποιός αναμένεται να οδηγηθεί στην Εισαγγελία και βαρύνεται με τις κατηγορίες για απιστία και απάτη εις βάρος του ΕΟΠΥΥ σε βαθμό κακουργήματος.

Τέλος, στους τραπεζικούς λογαριασμούς του Λουκά Τζανή, εντοπίστηκαν καταθέσεις τις οποίες δεν μπορεί να δικαιολογήσει και ερευνάται αν έχουν σχέση με τη θητεία στο Δήμο.