Στη σύλληψη 34χρονου προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. στον Άγιο Παντελεήμονα, έπειτα από καταγγελία για άσεμνες πράξεις σε παιδική χαρά και επιχείρησε να προσεγγίσει 3χρονο.
Το περιστατικό που προκάλεσε αναστάτωση σημειώθηκε στις 18:45 το απόγευμα του Σαββάτου σε παιδική χαρά στη συμβολή των οδών Πιπίνου και Αλκιβιάδου, στον Άγιο Παντελεήμονα.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μία μητέρα βρισκόταν στον χώρο μαζί με τον 3χρονο γιο της, όταν ένας 34χρονος υπήκοος Αιγύπτου φέρεται να προέβη σε άσεμνη πράξη μπροστά τους
Η καταγγελία και η επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο άνδρας φέρεται στη συνέχεια να επιχείρησε να προσεγγίσει το παιδί, προσφέροντάς του καραμέλες.
Η μητέρα ενημέρωσε άμεσα την Αστυνομία, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή.
Αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον 34χρονο στην πλατεία Αγίου Παντελεήμονα.
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας και της αποπλάνησης παιδιών.
