Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του λεγόμενου «Δράκου» του Πειραιά, καθώς νέες καταγγελίες έρχονται στο φως, αποκαλύπτοντας τη δράση του κατηγορούμενου που έχει προκαλέσει τρόμο σε γυναίκες.
Ο 36χρονος Αιγύπτιος, ο οποίος βρισκόταν στη χώρα μας παράνομα και μόλις έπεφτε το σκοτάδι έστηνε καρτέρι γυναίκες που έβγαιναν κυρίως από σταθμούς του μετρό σε Πειραιά και Κορυδαλλό πέρασε την πόρτα του ανακριτή σήμερα το πρωί (19/3) αντιμετωπίζοντας βαριές κατηγορίες για απόπειρα βιασμού και προσβολές γενετήσιας αξιοπρέπειας. Ήδη κατηγορείται για μία απόπειρα βιασμού και έξι επιθέσεις, ενώ η υπόθεση φαίνεται να παίρνει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, το βράδυ της Τετάρτης, μία ακόμη νεαρή γυναίκα πήγε στην Ασφάλεια Πειραιά και κατήγγειλε ότι είχε δεχθεί επίθεση από τον ίδιο άνδρα στο παρελθόν. Η μαρτυρία της οδήγησε σε νέα συμπληρωματική δίωξη εις βάρος του κατηγορούμενου, ενισχύοντας το ήδη βαρύ κατηγορητήριο.
Ο δράστης, ο οποίος βρισκόταν παράνομα στη χώρα, οδηγήθηκε το μεσημέρι στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά. Εκεί ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο, ενώ παράλληλα προχώρησε και σε αλλαγή συνηγόρου. Την ίδια ώρα, οι έρευνες της αστυνομίας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, με τις αρχές να εστιάζουν πλέον και σε άλλες περιοχές, όπως ο Άλιμος και η Νέα Σμύρνη, όπου το τελευταίο διάστημα έχουν καταγραφεί παρόμοιες επιθέσεις. Οι Αρχές εκτιμούν ότι ενδέχεται να υπάρξουν και άλλα θύματα, καλώντας όσες γυναίκες έχουν πέσει θύματα παρόμοιων περιστατικών να μιλήσουν και να προχωρήσουν σε καταγγελία.
