Latest News

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2026

Πανικός στον Πειραιά: 20χρονος χωρίς δίπλωμα παρέσυρε γυναίκα και προκάλεσε ζημιές σε οχήματα και μαγαζί


Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν 
στο κέντρο του Πειραιά όταν 20χρονος οδηγός χωρίς δίπλωμα προκάλεσε σειρά τροχαίων ατυχημάτων , εγκαταλείποντας κάθε φορά το σημείο.


Το περιστατικό ξεκίνησε περίπου στις 15:00 επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου 67, όπου ο νεαρός παρέσυρε και τραυμάτισε ελαφρά μία 78χρονη γυναίκα, εγκαταλείποντάς την. Στη συνέχεια έφυγε από το σημείο, όμως έχασε τον έλεγχο του οχήματος, συγκρούστηκε με διερχόμενο αυτοκίνητο και στην συνέχεια προσέκρουσε σε σταθμευμένη μοτοσικλέτα και σε κατάστημα, προκαλώντας υλικές ζημιές. Παρά τα διαδοχικά ατυχήματα, εγκατέλειψε και πάλι το σημείο και συνέχισε την πορεία του.


Διαδοχικές συγκρούσεις μέχρι την Πειραϊκή

Η πορεία του συνεχίστηκε προς την περιοχή της Πειραϊκής, όπου ο 20χρονος προσέκρουσε σε έξι σταθμευμένα αυτοκίνητα, προκαλώντας ζημιές και αποχωρώντας εκ νέου από το σημείο. Λίγο αργότερα, ωστόσο, το όχημά του ακινητοποιήθηκε, ενώ οι άνδρες της Τροχαίας κατάφεραν να τον εντοπίσουν λίγο πριν φτάσει στο σπίτι του και να προχωρήσουν στη σύλληψή του.

Σύμφωνα με τις Αρχές, ο νεαρός δεν βρισκόταν υπό την επήρρεια αλκοόλ, ωστόσο από τα πρώτα στοιχεία προέκυψε ότι δεν γνώριζε να οδηγεί.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση, εγκατάλειψη τροχαίου, πρόκληση σωματικών βλαβών και πρόκληση φθορών, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πειραιά.