Τέσσερα σκάφη και ένα αυτοκίνητο τυλίχθηκαν στις φλόγες, από τη φωτιά που ξέσπασε στη Μαρίνα Ζέας, τα ξημερώματα της Πέμπτης, προκαλώντας μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής και...του Λιμενικού.
Η πυρκαγιά ξέσπασε περίπου στις 03:30 τα ξημερώματα στην Ακτή Θεμιστοκλέους. Δεκάδες πυροσβέστες με οχήματα και πλωτά μέσα του Λιμενικού, επιχειρούσαν συνεχώς μέχρι το πρωί για να περιορίσουν τις φλόγες και να αποτρέψουν περαιτέρω επέκτασή τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά φαίνεται να ξεκίνησε από ένα ξύλινο σκάφος. Οι φλόγες επεκτάθηκαν γρήγορα στα διπλανά πολυτελή γιοτ, με αποτέλεσμα ένα από αυτά να βυθιστεί.
Στην περιοχή επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 8 οχήματα αλλά και πλοιάρια της πυροσβεστικής και του λιμενικού για ρίψεις νερού από θαλάσσης.
Παράλληλα στο νερό έχουν μπει ειδικά φράγματα προκειμένου να αποφευχθεί ρύπανση των υδάτων..



