Latest News

Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

Νεκρός πασίγνωστος αστέρας του YouTube ύστερα από ατύχημα

 


Ο σταρ του YouTube, Μπεν Πότερ, πέθανε σε ηλικία 40 ετών «σε ένα ατυχές ατύχημα»... όπως ανακοίνωσε η σύζυγός του.

Είπε ότι ο Πότερ, ένας Αμερικανός δημιουργός κόμικς γνωστός ως Comicstorian, πέθανε το Σάββατο.

Είχε περισσότερους από τρία εκατομμύρια συνδρομητές στο YouTube.

Η Nathalie Potter, η σύζυγός του, έγραψε στο X: “Για πολλούς από εσάς, ήταν Comicstorian, εκφράζοντας ιστορίες από πολλά διαφορετικά μέσα. Στα αγαπημένα του πρόσωπα, ήταν ένα από τα καλύτερα και πιο υποστηρικτικά άτομα που μπορούσε να ζητήσει κανείς.

ADVERTISEMENT

«Ως σύζυγος, γιος, αδερφός, φίλος ή ακόμα και απλώς ξένος, ο Μπεν ήταν στοργικός και γνήσιος. Ήταν κάποιος που άκουγε και έβρισκε χρόνο για τα αγαπημένα του πρόσωπα.

«Θα έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε για να κάνει τους πάντες να γελάσουν και να βεβαιωθεί ότι είναι καλά. Ήταν ο βράχος μας και καθησύχαζε τους αγαπημένους του όποτε το χρειάζονταν».

Αποκαλώντας τον «ο κόσμος μου», είπε ότι χρειαζόταν χρόνο για να καταλάβει τα πράγματα και να θρηνήσει, καθώς και να διατηρήσει την κληρονομιά της δουλειάς του.

«Το κανάλι του ήταν ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματά του και ενώ όλοι χρειαζόμαστε τον χρόνο μας για να τον θρηνήσουμε, ξέρω ότι δεν θα ήθελε να τελειώσει έτσι», πρόσθεσε.

«Ο Μπεν πέρασε πάνω από 10 χρόνια διαδίδοντας την αγάπη και την εκτίμησή του για τα χόμπι του. Ήταν μέσα από την αγάπη του για συναρπαστικές ιστορίες και καλογραμμένους χαρακτήρες που τον έκαναν να ξεκινήσει στο YouTube.

“Η ομάδα και εγώ θέλουμε να συνεχίσουμε αυτό. Να τον τιμήσουμε συνεχίζοντας να αφηγείται μεγάλες ιστορίες από σπουδαίους ανθρώπους, καθώς και να κρατάμε ζωντανή τη μνήμη του ίδιου του υπερήρωα μας.

«Στηρίσαμε ο ένας τον άλλον σε ό,τι θέλαμε να κάνουμε και δεν πρόκειται να σταματήσω τώρα».