Latest News

Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

Η «αόρατη» υποψήφια που έγινε ευρωβουλευτής με την Ελληνική Λύση - Δεν ξέρει πώς συνέβη

 


Δεν εμφανίστηκε πουθενά, δεν έκανε δηλώσεις, δεν έχει λογαριασμούς στα social media, δεν έκανε προεκλογικό αγώνα, τα ΜΜΕ δεν είχαν φωτογραφία της, οι συγγενείς της δεν ήξεραν ότι είναι υποψήφια, όμως κατάφερε να εκλεγεί βουλευτής με την... Ελληνική Λύση.

Ο λόγος για τη Γαλατεία Αλεξανδράκη, η οποία παραχώρησε αποκλειστικές δηλώσεις στη Δέλτα Τηλεόραση Θράκης.

Η 76χρονη συνταξιούχος κτηνοτρόφος, η οποία διατηρεί κρεοπωλείο στην Αλεξανδρούπολη, δεν θέλει ούτε να κάνει δηλώσεις. Όλες και όλες 52 λέξεις είπε, τονίζοντας πως ούτε η ίδια δεν γνωρίζει πως ακριβώς τελικά συγκέντρωσε περισσότερες από 51.000 ψήφους και αναδείχθηκε ευρωβουλευτής.

«Είμαι χαρούμενη. Και μπορώ να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που με ψήφισε. Αυτά, δεν έχω να πω τίποτα άλλο. Είμαι σοκαρισμένη γιατί δεν το περίμενα. Μπήκα για να βοηθήσω και πως έγινε αυτό... Τους λέω ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Να είναι όλοι καλά. Αυτά. Να είστε καλά», ενώ σε ερώτηση που δέχθηκε για το αν θα προχωρήσει σε νέες δηλώσεις στο μέλλον, είπε «όχι».

Σε ερώτηση που δέχθηκε για το αν θα πάει τελικά στο Ευρωκοινοβούλιο να εκπροσωπήσει το κόμμα της και την Ελλάδα, αρνήθηκε να απαντήσει η Γαλατεία Αλεξανδράκη, η οποία ήταν υποψήφια με το ίδιο κόμμα στις εθνικές εκλογές του 2023 στην Περιφέρεια Ανατολικής Αττικής.