Latest News

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024

Ευρωεκλογές 2024:Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό επιτελείο του Στέφανου Κασσελάκη

Ο πρώην υπουργός της ΝΔ, Άρης Σπηλιωτόπουλος εντάχθηκε στο επικοινωνιακό επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ, αναλαμβάνοντας κεντρικό ρόλο με φόντο τις ευρωεκλογές της... 9ης Ιουνίου.


Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014, ήταν ο επίσημος υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας για τον Δήμο Αθηναίων, ενώ αργότερα το 2019 άλλαξε στρατόπεδο και στήριξε ανοιχτά τον τότε πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Ο 57χρονος σήμερα πρώην πολιτικός, τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως επικοινωνιολόγος και έως τώρα ήταν σύμβουλος του υποψήφιου Ευρωβουλευτή, Κωνσταντίνου Σιδηρόπουλου γιου της Κατερίνας Παπακώστα. 

Μάλιστα το προηγούμενο διάστημα το όνομά του είχε συζητηθεί για να συμπεριληφθεί στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Η πολιτική διαδρομή του Άρη Σπηλιωτόπουλου

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος έχει διατελέσει βουλευτής, υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης και υπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Γεννήθηκε στην Πάτρα στις 28 Οκτωβρίου του 1966. Τελείωσε το γυμνάσιο και το λύκειο στην Πρότυπο Σχολή όπου αρχικά εντάχθηκε στη ΜΑΚΙ, τη μαθητική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας και στη συνέχεια στην ΟΝΝΕΔ. Σύντομα αποχώρησε για να συμμετάσχει στη βραχύβια ΔΗΑΝΑ. Το 1985 πήγε στην Αθήνα για να σπουδάσει στο τμήμα Πολιτικών και Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών. Μετά την αποφοίτηση του έκανε διπλά μεταπτυχιακά στο Πανεπιστήμιο Σίτι του Λονδίνου στην Πολιτική Επικοινωνία και στα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας.