Latest News

Σάββατο 6 Απριλίου 2024

Φρίκη: Σκότωσε τη γυναίκα του- Την τεμάχισε σε 200 κομμάτια και την πέταξε σε ποτάμι

 

Ένα «σατανικό τέρας» έκοψε το σώμα της γυναίκας του σε περισσότερα από 200 κομμάτια και στη συνέχεια πλήρωσε έναν φίλο του 50 λίρες για να τον βοηθήσει να πετάξει τα λείψανά της σε... ένα ποτάμι.

Ο Νίκολας Μέτσον, 28 ετών, μαχαίρωσε τη Χόλι Μπράμλεϊ, 26, τουλάχιστον τέσσερις φορές τον Μάρτιο του 2023 προτού τη διαμελίσει και αποθηκεύσει τα μέρη του σώματός της για μια εβδομάδα στο ντουλάπι της κουζίνας στο διαμέρισμα που μοιράζονταν στο Σάτλγουορθ Χάουζ, Στάμπ Εντ, Λίνκολν.

Το δικαστήριο άκουσε ότι ο Μέτσον προσπάθησε να καλύψει ό,τι είχε κάνει αγοράζοντας μεγάλες ποσότητες προϊόντων καθαρισμού και επιστρατεύοντας τον παλιό του συμμαθητή, Τζόσουα Χάνκοκ, 28 ετών, για να βοηθήσει να μεταφέρει τα μέρη του σώματος στον ποταμό Witham στο Μπάσινγκχαμ, προσφέροντάς του 50 λίρες για να τον βοηθήσει σε «μια δουλειά».

Ο εισαγγελέας Gordon Aspden KC είπε στο δικαστήριο την Παρασκευή ότι ο «σκληρός και βάρβαρος» τρόπος με τον οποίο ο Μέτσον έκοψε τη σύζυγό του σε τουλάχιστον 224 ξεχωριστά κομμάτια, ξεπέρασε κατά πολύ αυτό που χρειαζόταν για να μετακινηθεί το σώμα.

ADVERTISEMENT

Τα λείψανα της άτυχης γυναίκας, ανακαλύφθηκαν από ένα περαστικό, ο οποίος αρχικά νόμιζε ότι ανήκαν σε ένα ζώο μέχρι που παρατήρησε ένα ανθρώπινο χέρι, στο ποτάμι το βράδυ της 25ης Μαρτίου – περισσότερο από μια εβδομάδα αφότου εθεάθη για τελευταία φορά να μπαίνει στο διαμέρισμά της, στις 17 Μαρτίου.

Το δικαστήριο άκουσε ότι ορισμένα από τα λείψανα της κυρίας Μπράμλεϊ, συμπεριλαμβανομένων τμημάτων της καρδιάς της, δεν βρέθηκαν ποτέ.