Latest News

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024

Σκάνδαλα, ναρκωτικά και ιερόδουλες - Ο μυστικός λόγος που κρατά τους πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι σε απόσταση

 Τον πραγματικό λόγο της κόντρας μεταξύ Ουίλιαμ και Χάρι αποκαλύπτει...ο Ρόμπερτ Λέισι, ειδικός στη βρετανική βασιλική οικογένεια και βασιλικός βιογράφος.

Αν και υπήρχαν πάντα φήμες, ποτέ δεν έγινε γνωστό με βεβαιότητα τι συνέβη μεταξύ των παιδιών του βασιλιά της Αγγλίας, Καρόλου Γ ‘, που τα έκανε να σταματήσουν να έχουν οποιαδήποτε επαφή μέχρι που επήλθε η οριστική ρήξη.

Ο Λέισι αποκάλυψε ότι η έλλειψη επαφής τους ξεκίνησε πριν από πολλά χρόνια. Συγκεκριμένα, αφετηρία ήταν η συνεχής εμπλοκή του Χάρι σε πολύκροτα σκάνδαλα με ναρκωτικά και ιερόδουλες τα οποία είχαν άμεση επίπτωση στο προφίλ της βασιλικής οικογένειας. Όταν ήταν ακόμη πολύ νέος, ο πρίγκιπας Χάρι πιάστηκε να καπνίζει κάνναβη γεγονός που τάραξε τα νερά του παλατιού που έχει σαφή στάση σχετικά με την κατανάλωση ναρκωτικών ουσιών.

Τρία χρόνια αργότερα, ένα εξώφυλλο της βρετανικής σκανδαλοθηρικής «The Sun» κυκλοφόρησε με φωτογραφία του άτακτου μικρότερου γιου της Νταϊάνα ντυμένος με ναζιστική στολή σε ένα πάρτι του ολυμπιονίκη Ρίτσαρντ Μιντ στο Λας Βέγκας. Οι συνέπειες ήταν ραγδαίες: ο πρίγκιπας έπρεπε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη για το λάθος του και ο πατέρας του τον έστειλε να μιλήσει στον Αρχιραβίνο για να του κάνει διάλεξη για την έννοια του ναζισμού.

Από την πλευρά του, ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου Ουίλιαμ προτίμησε να αρχίσει να απομακρύνεται από τον αδερφό του προκειμένου να παραμείνει αλώβητος… Αλλά ο Χάρι είχε άλλη γνώμη!

ADVERTISEMENT

Έτσι αποδεικνύεται ότι η Μέγκαν δεν ήταν το αρχικό κίνητρο στην απόφαση του πρίγκιπα Χάρι να απαλλαγεί από την οικογένειά του. Τον Ιανουάριο του 2005, μετά το φιάσκο των κοστουμιών, «ο πρίγκιπας Χάρι ήθελε να εξαφανιστεί και να σταματήσει να είναι ο αποδιοπομπαίος τράγος της οικογένειας ενώ ο Ουίλιαμ απολάμβανε όλα τα φώτα», αποκάλυψε ο Λέισι στην Daily Mail.

Στην πραγματικότητα, ο Ρόμπερτ Λέισι ισχυρίζεται ότι ο Χάρι και ο φίλος του, Γκάι Πέλι, κατηγορήθηκαν για το επεισόδιο των «σκληρών ναρκωτικών», αλλά «ο πραγματικός εγκέφαλος της ομάδας ήταν ο Ουίλιαμ». Αυτή την άποψη συμμερίζεται και η συγγραφέας και δημοσιογράφος Κέιτι Νίκολ που έχει δηλώσει ότι εκείνη την εποχή οι σχέσεις των πριγκίπων πάγωσαν.

«Η σχέση τους υπέφερε πραγματικά και σχεδόν δεν μιλούσαν… Ο Χάρι ενοχλήθηκε από το γεγονός ότι ο Ουίλιαμ ξέφυγε τόσο ελαφρά».