Latest News

Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024

Δήμος Πειραιά: «Τεμαχίζουν» τομείς για να μοιράζουν αρμοδιότητες σε περισσότερους Αντιδημάρχους και Εντεταλμένους Συμβούλους


Με την επικοινωνιακή μέθοδο της σταγόνας συνεχίζονται να γίνονται οι ανακοινώσεις των νέων αντιδημάρχων και εντεταλμένων δημοτικών συμβούλων στο... Δήμο Πειραιά.

Έτσι, μετά την ανακοίνωση των πρώτων έξι αντιδημάρχων, στη συνέχεια ανακοινώθηκαν δύο ακόμα αντιδήμαρχοι και τέσσερις εντεταλμένοι σύμβουλοι και τώρα ορίστηκαν άλλοι  τρείς νέοι Αντιδήμαρχοι  και τέσσερις νέοι Εντεταλμένοι  Δημοτικοί   Σύμβουλοι.

Ειδικότερα, 

 

Με θητεία από 24-01-2024 έως 24-01-2025 ορίστηκαν οι παρακάτω δημοτικοί σύμβουλοι με αρμοδιότητες ως εξής:  

 

1. Καρακατσάνη  Αντωνία  ως έμμισθη Αντιδήμαρχος  των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης.

 

2. Μπουρδάκου Κυριακή, ως άμισθη Αντιδήμαρχος Περιουσίας και Κτηματολογίου.

 

3. Αλιγιζάκη Ασπασία, ως άμισθη Αντιδήμαρχος Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης. 

 

4. Αράπης Δημήτριος ως Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Υπηρεσίας Δόμησης και Γενικού Σχεδιασμού Πόλης.

 

5. Καμαράτος Αλέξανδρος ως Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Εξυπηρέτησης Πολιτών.

 

6. Κατσαφάδος Βασίλειος ως Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Αστικής Κατάστασης και Μητρώου Πολιτών.

 

Με θητεία από 23-01-2024 έως 23-01-2025 ορίστηκε ο παρακάτω δημοτικός σύμβουλος με αρμοδιότητες ως εξής:

 

1. Μανωλάκος  Λεωνίδας ως Εντεταλμένος  Δημοτικός  Σύμβουλος  Επισκευών - Συντήρησης Δικτύου Οδοφωτισμού και Η/Μ Εγκαταστάσεων.


Εντύπωση προκαλεί πάντως ότι έχουν τεμαχιστεί τομείς και οι αρμοδιότητες έχουν μοιραστεί σε αιρετούς προκειμένου να δικαιολογηθούν όσο το δυνατόν περισσότερες θέσεις και να μην υπάρχουν γκρίνιες μεταξύ των δημοτικών συμβούλων στην παράταξη της πλειοψηφίας «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ».

Το μεγάλο στοίχημα, ωστόσο αποτελεί κατά πόσον αυτό το ιδιόμορφο και πολυμελές σχήμα θα μπορέσει να είναι λειτουργικό προκειμένου να διοικήσει αποτελεσματικά το Δήμο Πειραιά.

@ Εδώ μάλλον δεν ταιριάζει τόσο αυτό που λένε πως «όλοι οι καλοί χωράνε», αλλά περισσότερο είναι το στυλ «δώσε και σε μένα μπάρμπα» μια Αντιδημαρχία ή έστω μια αρμοδιότητα...