Latest News

Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024

Survivor 2024 spoiler: Αυτοί κερδίζουν τον αγώνα επάθλου - Ο στόχος και η παίκτρια που αποχωρεί (ΒΙΝΤΕΟ)

 Δύσκολο διήμερο πέρασαν οι Διάσημοι του Survivor 2024 μετά από τις ήττες τους στους τελευταίους αγώνες ασυλίας. Ωστόσο κατάφεραν να «μαγειρέψουν» τα στατιστικά για την ανάδειξη του MVP... της εβδομάδας.

Η κάλπη στο συμβούλιο της Τρίτης 23/1, έριξε την Όλγα Πηλιάκη στον τάκο με 6 συνολικά ψήφους από την κόκκινη ομάδα. Έτσι ο Rob, που μέχρι τώρα έχει το κοκκαλάκι της νυχτερίδας στο ριάλιτι, γλύτωσε και η αποχώρηση θα εξελιχθεί ανάμεσα σε γυναίκες.

Οι μπλε ξαναψήφισαν κι έκαναν την μεγάλη έκπληξη στέλνοντας για αποχώρηση τη Δώρα που είναι η πιο δυνατή τους παίκτρια μέχρι τώρα. Ενώ η Κατερίνα Δαλάκα έστειλε τη Χρύσα στην τέταρτη θέση για τις μονομαχίες αποχώρησης.

Η τετράδα διαμορφώθηκε ως εξής: Κρίστη, Όλγα, Δώρα και Χρύσα. Με τη Χρύσα να έχει το πλεονέκτημα στις μονομαχίες και να επιλέγει πάλι τον στόχο που θέλει. Οπότε αυτό της δίνει πάλι το προβάδισμα για να παραμείνει στο Survivor 2024.

Τα χειρότερα στατιστικά από τις τέσσερις παίκτριες έχει η Χρύσα. Αλλά την τρέχουσα εβδομάδα έχει ανέβει σε αντίθεση με την Κρίστη που ήταν η πιο αδύναμη, ενώ έχει κάνει συνολικά τα λιγότερα run. Οπότε αυτή είναι και το φαβορί για την αποχώρηση βάση της εξέλιξης των τριών αγώνων ασυλίας και του αγώνα επάθλου.

Τώρα στον νέο αγώνα επάθλου της Τετάρτης 24/1, όπως φαίνεται και στο τρέιλερ, επιστρέφει ο τυφλός αγώνας μπάσκετ. Εκεί νικητές θα είναι αυτοί που θα δείξουν πως έχουν καλά αντανακλαστικά και μπορούν να ακολουθήσουν τις οδηγίες της ομάδας τους.

Όταν βέβαια τις ακούν, αφού είναι γνωστό πως στον στίβο αυτό όλοι φωνάζουν για να αποσυντονίσουν τον αντίπαλο. Ένα προβάδισμα εδώ δίνουμε στους Διάσημους γιατί κάποιοι από αυτούς έχουν τρέξει τον ίδιο στίβο στο παρελθόν. Ενώ και τα πρόσφατα spoiler δίνουν την κόκκινη ομάδα ως νικήτρια του αγώνα.

Δείτε το τρέιλερ του Survivor 2024: