Latest News

Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024

Δήμος Πειραιά: Η αδικαιολόγητη καθυστέρηση στην επίσημη ανακοίνωση των πρώτων έξι Αντιδημάρχων


Με μια αδικαιολόγητη καθυστέρηση ανακοινώθηκε και επισήμως η πρώτη «δόση των νέων αντιδημάρχων στο΅... Δήμο Πειραιά. 

Αν και τα ονόματα είχαν διαρρεύσει εδώ και μέρες ωστόσο, έως σήμερα δεν υπήρχε επίσημη ανακοίνωση από τη Δημοτική Αρχή Πειραιά, προκαλώντας ερωτηματικά για ποιο λόγο «έκρυβαν» τον ορισμό των νέων αντιδημάρχων.

Η περίεργη αυτή καθυστέρηση δεν δικαιολογείται από τη στιγμή,  μάλιστα,  που η δημοτική αρχή Μώραλη δεν αναλαμβάνει για πρώτη φορά - είναι η τρίτη θητεία της- ενώ άλλοι γειτονικοί δήμοι  με νέα διοίκηση είχαν ανακοινώσει τα όλα τα ονόματα των νέων αντιδημάρχων. 


Για την ιστορία, όπως ανακοινώθηκε επισήμως σήμερα με καθυστέρηση σχεδόν δύο βδομάδων, ορίστηκαν έξι νέοι αντιδήμαρχοι στον Δήμο Πειραιά.

Με θητεία από 02-01-2024 έως 02-01-2025 έχουν οριστεί ως Αντιδήμαρχοι του Δήμου, οι παρακάτω δημοτικοί σύμβουλοι με αρμοδιότητες ως εξής:


      1. Η 
Γλύκα - Χαρβαλάκου Αθηνά, ως έμμισθη Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών.

 

2.      Ο  Καρύδης Δημήτριος, ως έμμισθος Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και Βιώσιμης Ανάπτυξης.

 

3.      Ο Καψοκόλης Γρηγόριος, ως έμμισθος Αντιδήμαρχος Προσόδων και Εμπορίου.


  
    4. Ο Ρέππας Παναγιώτης, ως άμισθος Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης.

 

Επίσης με θητεία από 10-01-2024 έως 10-01-2025 έχουν οριστεί ως Αντιδήμαρχοι του Δήμου οι παρακάτω δημοτικοί σύμβουλοι, με αρμοδιότητες ως εξής:

 

5    Ο Αβραμίδης Παναγιώτης, ως έμμισθος Αντιδήμαρχος Διοίκησης και Ανθρώπινου Δυναμικού.

 

6.      Ο Μαρκαριάν Χαρουτιούν, ως έμμισθος Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας.


 

Τέλος, Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής με απόφαση του Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη, ορίστηκε η Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών Αθηνά Γλύκα-Χαρβαλάκου.


@ Με λίγα λόγια,  δεν πρόκειται για νέα πρόσωπα, αλλά πρόκειται επί της ουσίας για ανακύκλωση ή αν θέλετε, διατήρηση των παλαιότερων των Αντιδημάρχων λες και δεν πέρασε μια μέρα από την τελευταία εκλογική αναμέτρηση...