Latest News

Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023

Συντροφικά μαχαιρώματα στον «Πειραιάς Νικητής»




Μαθαίνουμε πως δίνουν και παίρνουν τα συντροφικά μαχαιρώματα μεταξύ των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων στο συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» με επικεφαλής τον... Γιάννη Μώραλη.

Μετά την απόσυρση των 7 ηχηρών ονομάτων δημοτικών συμβούλων (Μαρινάκης,  Αγραπίδης, Νταϊφά, Νικοπολίτης, Αγρουδέλης, Καλογερόγιανης, Σιγαλάκος,) που είχαν πλασαριστεί στις πρώτες 20 θέσεις στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές, οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού "Πειραιάς Νικητής" δίνουν σκληρή προσωπική μάχη για τον σταυρό προτίμησης που θα τους οδηγούσε στα έδρανα του επόμενου δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά. 

Τα πράγματα φαίνεται να κάνουν πιο δύσκολα  η μείωση του συνολικού αριθμού των εδρών του Δημοτικού Συμβουλίου,  αλλά η αύξηση του αριθμού των σταυρών σε συνδυασμό με την συμμετοχή υποψηφίων από το συνδυασμό "Πόλη Πρότυπο" που συνδιοίκησαν την προηγούμενη τετραετία το Δήμο Πειραιά. 

Αν υπολογίσει κανείς ότι σε κάθε εκλογική αναμέτρηση υπάρχει μια σχετική ανανέωση με εκλογή νέων προσώπων, τότε εύκολα καταλαβαίνει κανείς ότι  τα συντροφικά μαχαιρώματα είναι στην ημερήσια διάταξη στην μάχη του σταυρού ειδικά από όσους κάνουν διάφορες -λέμε τώρα-  ανίερες συμμαχίες με άλλους συνυποψήφιους, τους φιλοδοξώντας να πλασαριστούν στις πρώτες θέσεις του ψηφοδελτίου αν και η κάλπη κρύβει και εκπλήξεις...