Latest News

Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023

Άγνωστοι έστησαν ενέδρα σε δήμαρχο, ενώ επέστρεφε στο σπίτι του!

 Επίθεση από αγνώστους δέχτηκε  από αγνώστους που του επιτέθηκαν ενώ επέστρεφε σπίτι του ο δήμαρχος... Λαμίας, Θύμιος Καραΐσκος,

Λίγο πριν τη 1 τα ξημερώματα άγνωστοι, επιτέθηκαν στον δήμαρχο Λαμίας, του έσπασαν το τζάμι του αυτοκινήτου από την πλευρά του συνοδηγού και το παρμπρίζ. Ο ίδιος πρόλαβε να αναπτύξει ταχύτητα και να ξεφύγει. Λίγα λεπτά πριν, είχε χωρίσει με τον οδηγό του και οδηγούσε ο ίδιος.

Πριν την επίθεση, και ενώ βρισκόταν σε τηλεοπτικό πάνελ στο ΣΤΑΡ Κεντρικής Ελλάδας, ο δήμαρχος της Λαμίας, είχε καταγγείλει ό,τι δέχεται απειλές για τη ζωή του, την οικογένειά του και τα παιδιά του.

Ο ίδιος σημείωσε ότι όλα αυτά τα έχει καταγγείλει ήδη στην εισαγγελία, όπου και έχει κάνει τρεις φορές αναφορά. Η εισαγγελία έχει προχωρήσει ήδη σε προκαταρκτική έρευνα.

Έστησαν ενέδρα στο δήμαρχο της Λαμίας

Ο Θύμιος Καραΐσκος λίγο μετά το περιστατικό έκανε λόγο για «ενέδρα», ενώ μεταφέρθηκε σε κατάσταση σοκ στο νοσοκομείο της Λαμίας για προληπτικούς λόγους.

Οι αστυνομικοί, με επικεφαλής των ερευνών τον αστυνομικό διευθυντή Φθιώτιδας Χρήστο Μουτσώκο, προσπαθούσαν όλη νύχτα, από τις κάμερες που υπάρχουν στην ευρύτερη περιοχή, να διαπιστώσουν κινήσεις ανθρώπων ή αυτοκινήτων, χωρίς όμως μέχρι στιγμής να έχουν εντοπίσει κάτι σχετικό. Όπως έγινε γνωστό, από την περιοχή, λίγα λεπτά πριν, είχε περάσει αυτοκίνητο της Ασφάλειας Λαμίας.