Latest News

Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023

Έξαλλος ο Μητσοτάκης με γαλάζια στελέχη στον Πειραιά




Από τον Κύρο Παληκάρη 

Έξαλλος μαθαίνουμε πως είναι ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης με γαλάζια στελέχη στον...

Πειραιά.

Την ώρα που ο προεκλογικός αγώνας του κόμματος κορυφώνεται για την αυτοδυναμία στη δεύτερη εκλογική αναμέτρηση της 25ης Ιουνίου, κάποια στελέχη στην Α΄ Πειραιώς και Νήσων φαίνεται πως... περί άλλων τυρβάζουν! 

Το κρίσιμο διάστημα ανάμεσα στις δύο εκλογικές αναμετρήσεις  γαλάζια στελέχη βγαίνουν και δηλώνουν με ποιον θέλουν να κατέβουν στις επόμενες δημοτικές εκλογές, ελπίζοντας πως έτσι μπορεί να «καβαντζώσουν» μια καρέκλα στο Δήμο Πειραιά. 

Κύκλοι της Πειραιώς λένε με νόημα πως ο πρόεδρος της ΝΔ είναι έξαλλος με τις βιαστικές αυτές κινήσεις των στελεχών που την πιο κρίσιμη στιγμή, αντί  να δίνουν αγώνα για να ανεβάσει το κόμμα τα ποσοστά του ασχολούνται με το προσωπικό τους συμφέρον, ενώ ο ίδιος οργώνει την Ελλάδα με το βλέμμα στην αυτοδυναμία στις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Μάλιστα, σημειώνουν πως ο πρόεδρος της ΝΔ θεωρεί εντελώς άκαιρο την παρούσα στιγμή και δεν έχει μπει στη  διαδικασία επιλογής υποψηφίων δημάρχων για τους τρεις μεγάλους δήμους της χώρας. «Ο πρόεδρος θα ασχοληθεί με τις αυτοδιοικητικές εκλογές μετά την 25η Ιουνίου. Μέχρι τότε, καλό είναι να μην προκαταλαμβάνει κανείς τις αποφάσεις του» ανέφερε πρόσωπο του στενού περιβάλλοντος του προέδρου της ΝΔ. Και συμπλήρωσε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έκρυψε την ενόχλησή του για το σούσουρο που προκάλεσε η βιαστική και κάπως... άγαρμπη ανακοίνωση του επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού Πειραιάς Πόλη Πρότυπο και υποψήφιου βουλευτή Νίκου Βλαχάκου ότι ο συνδυασμός του δεν είναι εκ νέου υποψήφιος στις προσεχείς δημοτικές εκλογές και θα αναστείλει τη δραστηριότητά του μη παραλείποντας μάλιστα να ευχηθεί...καλή επιτυχία στον προερχόμενο από ΠΑΣΟΚ δήμαρχο Γιάννη Μώραλη...

@ Μάλλον δεν έχει άδικο να τα έχει πάρει στο κρανίο με κάποια γαλάζια στελέχη στον Πειραιά...


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ 

ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΠΟΛΗ ΠΡΟΤΥΠΟ: Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου