Latest News

Τρίτη 2 Μαΐου 2023

Κακοποίηση γάτας στην Υδρα: Απολογείται στον ανακριτή ο 55χρονος

 Εξηγήσεις στο δικαστικό μέγαρο Πειραιά αναμένεται να δώσει ο 55χρονος άνδρας από την Ύδρα που κατηγορείται ότι έριξε μια μικρή γάτα από ταράτσα στο πλακόστρωτο, με αποτέλεσμα...να τραυματιστεί.

Όπως αποφασίστηκε από τον εισαγγελέα, ο άνδρας που κακοποίησε τη γάτα, έμεινε στα κρατητήρια, όπου πέρασε τη νύχτα, μέχρι την απολογία του. 

Σημειώνεται ότι ο 55χρονος συνελήφθη για κακοποίηση ζώου, ενώ του επιβλήθηκε πρόστιμο 15.000 ευρώ για την πράξη του, το μεγαλύτερο που προβλέπεται. 

Κακοποίηση γάτας: Η καταγγελία εις βάρος του και η άμεση σύλληψή του

Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε εις βάρος του, ο 55χρονος, που έτρωγε με παρέα στο εστιατόριο, έσπρωξε τη γάτα και την έριξε από ύψος 8 μέτρων με τη δικαιολογία ότι ανέβηκε στο τραπέζι και πλησίασε το πιάτο του.

Η γάτα βρέθηκε αιμόφυρτη από μια γυναίκα και οι περίοικοι προχώρησαν σε καταγγελία για κακοποίηση ζώου. Από το περιστατικό δημιουργήθηκε μεγάλη αναστάτωση στους θαμώνες εστιατορίου, με αποτέλεσμα να συλληφθεί άμεσα ο άνδρας. Στους αστυνομικούς υποστήριξε ότι δεν είχε σκοπό να κάνει κακό στο ζώο. 

Ωστόσο, αυτόπτες μάρτυρες που έτυχε να περνούν εκείνη τη στιγμή από το σημείο και είδαν τη γάτα να προσγειώνεται στα πόδια τους, κατέθεσαν στην αστυνομία ότι ο 55χρονος όχι μόνο παραδέχθηκε ότι ήταν εκείνος που έσπρωξε τη γάτα στο κενό, αλλά τους αντιμετώπισε και με ιδιαίτερα προκλητικό τρόπο.