Latest News

Τετάρτη 31 Μαΐου 2023

Εκλογές 2023: Viral στο διαδίκτυο ο «ληστής τραπεζών» της Πλεύσης Ελευθερίας

 Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα σημείο από την επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος «Πλεύσης Ελευθερίας», της... Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Ειδικότερα, στη φόρμα της ηλεκτρονικής πλατφόρμας και στο κομμάτι όπου μπορεί κάποιος να υποβάλει τα στοιχεία του, υπάρχει και η επιλογή του… «ληστή τραπεζών», σε ό,τι αφορά την ταυτότητα του χρήστη.

Η ίδια η Ζωή Κωνσταντοπούλου, την Τετάρτη (31/5), με ανάρτησή της αποφάσισε να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να διευκρινίσει περί τίνος πρόκειται.

Η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας» μέσα από σχόλιο της στο twitter μιλά για «χιουμοριστική επιλογή» που, όπως εξηγεί, υπάρχει χρόνια στο site, για να γίνει γνωστή η σελίδα της Πλεύσης Ελευθερίας.




Η Ζωή Κωνσταντοπούλου συγκέντρωσε ποσοστό 2,89% στις εκλογές 2023 της 21ης Μαΐου και το κόμμα της, "Πλεύση Ελευθερίας", για λίγο δεν έφτασε το 3% για να μπει...

στη Βουλή

Τώρα, στην εκλογική αναμέτρηση της 25ης Ιουνίου ελπίζει να σπάσει το όριο εκλογής και να πετύχει την είσοδο στο ελληνικό κοινοβούλιο. Από αυτή την προσπάθεια δεν πρέπει να λείψει κανείς. Κανείς δεν περισσεύει, ακόμα κι αν είναι... ληστής τραπεζών.

Ειδικότερα, η Ζωή Κωνσταντοπούλου επιδιώκει με κάθε τρόπο την επαφή με τους ψηφοφόρους κι ένας από αυτούς είναι η ιστοσελίδα του κόμματος της Πλεύσης Ελευθερίας. Εκεί υπάρχει η ενότητα "Στηρίζω", όπου οι πολίτες μπορούν να επιλέξουν τρόπους δράσης για να βοηθήσουν την "Πλεύση Ελευθερίας", είτε απλά να συστηθούν στο κόμμα.

Το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου ζητά από τους πολίτες να επιλέξουν την επαγγελματική τους κατάρτιση, αλλά και τις δεξιότητες που μπορεί να φανούν χρήσιμες στο κίνημα. Όμως, ανάμεσα στα επαγγέλματα που μπορεί να επιλέξει κανείς είναι και το: "Ληστής τραπεζών".

ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

Όπως ήταν αναμενόμενο, αυτή η παράξενη επιλογή για την επαγγελματική δραστηριότητα κυκλοφόρησε στα social media, με τους χρήστες να διασκεδάζουν με το συγκεκριμένο παράδοξο και να σχολιάζουν με χιούμορ.