Latest News

Σάββατο 15 Απριλίου 2023

Survivor All Star: Αντίστροφη μέτρηση για το πάρτι της ένωσης - Οι νέες αποβολές που έρχονται

 
Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες στον Άγιο Δομίνικο για το πάρτι της ένωσης των δύο ομάδων του Survivor...

Μετά το Πάσχα και συγκεκριμένα την Δευτέρα του Πάσχα οι παίκτες θα ριχτούν στον στίβο μάχης για την ασυλία, ενώ θα ακολουθήσει και η ένωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο ξέφρενο γλέντι θα τραγουδήσει ο Στέλιος Ρόκκος, ο οποίος βρίσκεται ήδη στο νησί.

Οι μπλε και οι κόκκινοι μετά από πολλούς μήνες θα πλυθούν, θα φορέσουν τα καλά τους, θα φάνε, θα διασκεδάσουν, θα βαθμολογηθούν για τις ερμηνευτικές τους ικανότητες και θα γυρίσουν όλοι μαζί στην ίδια παραλία.

Συνεχίζονται οι αποβολές

Ωστόσο, την ίδια ώρα φουντώνουν οι φήμες που θέλουν να αποβάλλονται κι άλλοι παίκτες από το παιχνίδι. Ειδικά μετά τα βίντεο που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, στα οποία διακρίνονται ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Ηλίας Μπόγδανος να τρώνε από τα σκουπίδια.

Υπενθυμίζεται ότι στο τελευταίο επεισόδιο του Survivor πριν το Πάσχα αποβλήθηκε η Αφροδίτη Σκαφίδα. Η πέμπτη κατά σειρά διαγωνιζόμενη του φετινού ριάλιτι επιβίωσης, που διαπιστώθηκε από την παραγωγή ότι είχε παραβεί τους όρους και τους κανόνες. Συγκεκριμένα, αποβλήθηκε από το παιχνίδι επειδή είχε προμηθευτεί φαγητό από ντόπιο.

Μάλιστα, την ανακοίνωση έκανε ο Ατζούν Ιλιτζαλί, ο οποίος τόνισε ότι η Αφροδίτη είναι προσωπική του φίλη, όμως δεν μπορεί να αδικεί τους υπόλοιπους παίκτες όταν έχει επιβεβαιωμένα παραβεί κανόνα του Survivor.