Latest News

Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023

Οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου έχασαν τη μάχη για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας

 Οι γονείς του συζυγοκτόνου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου έχασαν τη δικαστική μάχη για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας...σύμφωνα με τη Sun. 

Δικαστήριο απέρριψε το αίτημα που είχαν υποβάλει οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ο οποίος έχει καταδικαστεί σε ισόβια για τη γυναικοκτονία της Καρολάιν Κράουτς. Σύμφωνα με τη δικαστική απόφαση, οι γονείς του συζυγοκτόνου θα μπορούν να επικοινωνούν με τη μικρή Λυδία μία ώρα την εβδομάδα, μέσω Skype ή άλλων ηλεκτρονικών μέσων, αναφέρει το δημοσίευμα. 

«Είναι αυτό που θέλαμε», δήλωσε στη Sun ο δικηγόρος της οικογένειας Κράουτς, Θανάσης Χαραμάνης. «Το παιδί θα ζήσει τώρα ειρηνικά με την αδελφή και τη μητέρα της Καρολάιν, στις Φιλιππίνες. Η Λυδία δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένη εκεί», συμπλήρωσε. 

Σε πρώτο βαθμό, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος καταδικάστηκε σε ισόβια και επιπλέον κάθειρξη 11 ετών και 6 μηνών, για τη δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς, στα Γλυκά Νερά, τον Μάιο του 2021. Ο συζυγοκτόνος έχει προσφύγει στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο, επιδιώκοντας να «σπάσει» τα ισόβια. Η δίκη θα συνεχιστεί στις 28 Μαρτίου.