Latest News

Σάββατο 18 Μαρτίου 2023

Τερματοφύλακας αρνείται σε παιδί τη χαρά του γκολ στα γενέθλιά του- Αποδοκιμασίες στο γήπεδο [ΒΙΝΤΕΟ]

Πλήθος αποδοκιμασιών προκάλεσε η στάση του τερματοφύλακα της φιλοξενούμενης ομάδας, Ζόμπορ Σένκο, ο οποίος ...αρνήθηκε την χαρά ενός μικρού αγοριού πριν την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα MTK Budapest-DVTK στην Ουγγαρία.

Ο αρνητικός πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, τερματοφύλακας της DVTK, απέκρουσε δύο φορές σουτ ενός αγοριού, που είχε γενέθλια και δεν τον άφησε να αισθανθεί την χαρά της επίτευξης του τέρματος σε ένα κατάμεστο γήπεδο, που περίμενε να τον επευφημήσει.

Ο μικρός Ενόκ Βάργκα, φίλαθλος της MTK Budapest στα έβδομα γενέθλιά του, προσκλήθηκε από την αγαπημένη του ομάδα να γιορτάσει στο γήπεδο με τα είδωλά του, πριν από τον αγώνα με την DVTK Diosyor.

Λίγο πριν από τη σέντρα, οι παίκτες παραχώρησαν τη μπάλα στο αγόρι, το οποίο φαινόταν έτοιμο να εκπληρώσει το όνειρό του: να μπει στον αγωνιστικό χώρο και να να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων όμως, Ζόμπορ Σένκο, είχε άλλη άποψη και αποφάσισε να πάρει στα σοβαρά τον μικρό και να αποκρούσει όχι ένα, αλλά δύο σουτ.

Η στάση του προκάλεσε έκπληξη και αποδοκιμασίες  από τους θεατές.