Latest News

Κυριακή 19 Μαρτίου 2023

Μαυροειδάκος για γερανό ΕΛΑΣ: «Άκρως επαγγελματική η συμπεριφορά του οδηγού»

 Για «άκρως επαγγελματική» συμπεριφορά του οδηγού του γερανού της ΕΛ.ΑΣ., του οποίου η κίνηση να παρασύρει με ταχύτητα κάδους στην οδό Ακαδημίας κατά την πρόσφατη διαδήλωση προκάλεσε εισαγγελική έρευνα...έκανε λόγο ο γενικός γραμματέας ειδικών φρουρών Αττικής, Στράτος Μαυροειδάκος.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο OPEN, είπε πως ο οδηγός του γερανού της ΕΛ.ΑΣ. ούτε πανικοβλήθηκε, ούτε φοβήθηκε. Όπως είπε ο ίδιος o Στράτος Μαυροειδάκος, ο οδηγός «κάποιους κάδους χτύπησε» και «έκανε τη δουλειά του».

Σημείωσε πως «άλλοι λένε ότι πανικοβλήθηκε, ότι φοβήθηκε ότι ήταν σε πανικό. Τίποτα από όλα αυτά δεν συνέβη. Ο συνάδελφός μου ενήργησε άκρως επαγγελματικά, ο γερανός κινείται μέσα σε κυκλοφορία, δεν είναι κλειστός ο δρόμος».

Σχετικά με το σημείο στο βίντεο που φαίνεται τραυματισμός διαδηλωτή ο εκπρόσωπος των ειδικών φρουρών Αττικής λέει ότι «χτυπάει ο διαδηλωτής από τον κάδο τον οποίο σωστά παρασύρει ο συνάδελφός».

Επιπλέον σχολίασε το βίντεο με τη διμοιρία των ΜΑΤ στο Σύνταγμα λέγοντας πως δεχόταν επιθέσεις με μολότοφ. «Αν δείτε το βίντεο από την αρχή είναι εγκλωβισμένος στα αυτοκίνητα και αναπτύσσει ταχύτητα γιατί βλέπει τους κάδους, χωρίς να στρέφεται ενάντια σε πολίτες», σημειώνει.