Latest News

Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023

Υπόθεση 14χρονης στη Νέα Σμύρνη: «Είναι παράσιτο, ζει σε βάρος των άλλων», λέει συγγενής του πρώην τροφίμου της Κιβωτού

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση μαστροπείας και βιασμών της 14χρονης από δομή στη Νέα Σμύρνη, καθώς νέα στοιχεία βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας έπειτα από την αποκάλυψη για τον εφιάλτη που ζούσε ...το κορίτσι.

Μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί συλλήψεις τριων προσώπων, τα οποία αναμένεται να δώσουν εξηγήσεις ενώπιον των δικαστικών αρχών το πρωί της Παρασκευής.

Οι συλληφθέντες εμφανίστηκαν ιδιαίτερα προκλητικοί στις πρώτες τους δηλώσεις καθώς ισχυρίστηκαν πως νόμιζαν πως το παιδί ήταν μεγαλύτερο ενώ επικαλέστηκαν και «συναίνεση».

«Με τη θέλησή της γινόντουσαν όλα», φέρεται να είπαν χαρακτηριστικά, σύμφωνα με το Star.

«Παράσιτο»

Αίσθηση προκαλεί και το γεγονός ότι ένας εκ των φερόμενων ως μαστροπών, ο 24χρονος Ε.Σ, εμπλέκεται και στην υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου.

Συγγενής του κατηγορούμενου, μίλησε στο Star και με βαρείς χαρακτηρισμούς, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «είναι ένα παράσιτο, ζει εις βάρος άλλων».

«Εχει κάνει φυλακή τέσσερα χρόνια για ληστείες, κλοπές, εκβιασμούς, ξυλοδαρμούς. Κανένας από την οικογένεια δεν θέλει να έχει επαφή μαζί του εδώ και πολλά χρόνια. Πάντα δημιουργούσε προβλήματα. Θα έπρεπε να ντρέπεται γι’ αυτό που έκανε! Να μείνει στη φυλακή. Έχει αδερφές, έχει ανιψιές σε τέτοια ηλικία. Πήγε σε ένα κοριτσάκι να το εκμεταλλευτεί. Μόνο αηδία μου προκαλεί αυτός ο άνθρωπος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο συγγενής του πρώην τροφίμου της Κιβωτού του Κόσμου.

Ο πατέρας του 24χρονου ανέφερε ότι «μίλησα και με το παιδί. Δε νομίζω ότι ο γιος μου είναι βιαστής».

Τα βίντεο της φρίκης

Ο 24χρονος τραβούσε με το κινητό του όσα υπέφερε το κορίτσι και παρέδωσε στην αστυνομία 7 βίντεο και μία φωτογραφία από τη φρίκη που βίωνε η ανήλικη.

Κατά την ανάκρισή του ο 24χρονος ομολόγησε ότι το βράδυ της 19ης Μαρτίου και μέχρι τις 05:00 της 20ης Μαρτίου ήταν μαζί με τον «Ταχίρ» και άλλον έναν ήταν στο ξενοδοχείο στο Μεταξουργείο.

Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι με τον «Ταχίρ» δεν βίασαν με την ανήλικη, αλλά βιντεοσκοπούσαν την πράξη.

Εκτός από τα 7 βίντεο που τράβηξε και κατασχέθηκαν μαζί με το κινητό του τηλέφωνο, οι αστυνομικοί έχουν στη διάθεσή τους και στιγμιότυπα συνομιλιών ανάμεσα στον 24χρονο και τον «Ταχίρ», όπου ο δεύτερος αναφέρει: «Για δουλειά πάμε. Να μιλήσουμε στην (σ.σ. το όνομα της ανήλικης). Για βίζιτα».

Η συνομιλία αυτή, μάλιστα, «καίει» τον 24χρονο, διότι από αυτήν φαίνεται ξεκάθαρα ότι γνώριζε τόσο την 14χρονη, όσο και το κύκλωμα. Όπως σχολιάζουν αστυνομικές πηγές, ο «Ταχίρ» του μιλά σαν να είναι «υπάλληλός» του, ξεκαθαρίζοντάς του ότι πάνε «για δουλειά» με την ανήλικη.

Όπως είχε ανακοινώσει, χτες, Τετάρτη, η ΕΛ.ΑΣ. αναζητείται ακόμη ένα άτομο.