Latest News

Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023

Φρίκη στη Λακωνία: «Πήγαινε με πολλούς» - Αδιανόητη δήλωση από τη μητέρα της 13χρονης που γέννησε το παιδί του βιαστή της

Η υπόθεση κακοποίησης μιας 13χρονης στη Λακωνία έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία, την ώρα που η ανήλικη φαίνεται ότι γέννησε το παιδί του... βιαστή της.

Η μητέρα της 13χρονης προχώρησε σε δηλώσεις που θα… συζητηθούν, καθώς τόνισε ότι δεν ήξερε για την εγκυμοσύνη και ότι η ανήλικη «πήγαινε με πολλά άτομα». «Δεν ξέρω τίνος είναι το παιδί, πήγαινε με πολλά άτομα» ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στο Star.

«Έχω έξι παιδιά. Η κόρη μου δεν ξέρω από ποιον έμεινε έγκυος. Έχει μπλέξει με πολλά άτομα και δεν ξέρουμε ποιου είναι το παιδί. Έχω στεναχωρηθεί πολύ. Είμαι μια μάνα βασανισμένη και ζητάω βοήθεια. Δεν το γνώριζα ότι είναι έγκυος, με την αδερφή της μιλούσε. Δεν μου έλεγε τα μυστικά της», πρόσθεσε. Μάλιστα, υποστήριξε ότι είναι ψέματα ότι η κόρη της έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από συγγενικό πρόσωπο.

Αναφερόμενη στον σύζυγό της που βρίσκεται στη φυλακή και στο εάν ήταν βίαιος απέναντί τους, η μητέρα της 13χρονης είπε ότι ήταν ένας καλός πατέρας που τους αγαπούσε και τους τιμούσε».