Latest News

Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023

Κολωνάκι: Μία σύλληψη για τη διάρρηξη με λεία πάνω από 120.000€

 Στη σύλληψη ενός υπόπτου για την υπόθεση διάρρηξης ενός διαμερίσματος στο Κολωνάκι τον Μάρτιο... του 2022 προχώρησε η αστυνομία.

Ο 43χρονος συλληφθείς λίγες ημέρες μετά τη διάρρηξη στο κέντρο της Αθήνας, πριν από έναν χρόνο, αποχώρησε από την Ελλάδα και πήγε στη χώρα καταγωγής του, όπου και άλλαξε τα στοιχεία της ταυτότητάς του.

Επέστρεψε στις αρχές του μήνα πάλι στην Ελλάδα, με νέα στοιχεία ταυτότητας, αλλά η αστυνομία κατάφερε και τον εντόπισε. Η σύλληψη έγινε τα ξημερώματα της Πέμπτης στο κέντρο της Αθήνας.

Ο κατηγορούμενος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Αρχές για παρόμοια αδικήματα, ενώ έχει εκτίσει ποινές στερητικές της ελευθερίας σε διάφορα σωφρονιστικά καταστήματα.

Κολωνάκι: Η υπόθεση της διάρρηξης με τη μεγάλη λεία

Ο 43χρονος που συνελήφθη για διακεκριμένη κλοπή άνω των 120.000 ευρώ, παράβαση του νόμου περί όπλων και περί εξαρτησιογόνων ουσιών, από τις 17 Μαρτίου 2022 έως τις 18 Μαρτίου 2022 διέρρηξε το διαμέρισμα στο Κολωνάκι, από όπου αφαιρέθηκε χρηματοκιβώτιο, το οποίο περιείχε κοσμήματα και άλλα τιμαλφή μεγάλης χρηματικής αξίας.

Στην κατοχή του 43χρονου αλλοδαπού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 12 χρυσές λίρες, κοσμήματα, ρολόγια, 10 γραμμάρια κάνναβης (τσιγάρα), ρουχισμός που παρέπεμπε σε εντυπώματα που βρέθηκαν στο διαμέρισμα του Κολωνακίου, κινητό τηλέφωνο, χρήματα, πορτοφόλι, προσωπικά έγγραφα και κάρτες.

Βρέθηκαν πιστόλια και έγγραφα αποστολής χρημάτων σε ενεχυροδανειστήρια στο σπίτι στα Πετράλωνα

Μετά τη σύλληψη του 43χρονου η αστυνομία έκανε έρευνα σε διαμέρισμα στα Πετράλωνα, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο πιστόλια, 70 φυσίγγια, μικρή ποσότητα κάνναβης, ζυγαριά ακριβείας, πολλά κοσμήματα, ρολόγια και 19.000 ντραμ Αρμενίας, πλήθος καρτών SIM και έγγραφα αποστολής χρημάτων σε ενεχυροδανειστήρια.

Συνελήφθη 43χρονος για τη διάρρηξη με λεία άνω των 120.000 ευρώ στο Κολωνάκι