Latest News

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023

Χάρης Ρώμας: Συνάδελφος με αποκάλεσε «βόδι» επειδή είχα πάρει κιλά

 Για την απόφασή του να είναι υποψήφιος δήμαρχος Χαλανδρίου, αλλά και για την εξομοίωση των πτυχίων των ηθοποιών με το απολυτήριο Λυκείου μίλησε ο Χάρης Ρώμας...

Καλεσμένος στην εκπομπή The 2Night Show, ο ηθοποιός αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στις απρεπείς συμπεριφορές με τις οποίες ήρθε αντιμέτωπος όταν πήρε πολλά κιλά.

«Νεότερος δεν έδινα σημασία για το bullying που δέχονται άνθρωποι με παραπάνω κιλά. Εγώ όταν είχα κόψει το κάπνισμα είχα πάρει πάνω από είκοσι κιλά. Πέρασα αυτό το στάδιο και μπορώ να πω πως κάποια στιγμή αισθάνθηκα υπέρβαρος. Εσύ βλέπεις ότι υπάρχει αυτή η διαφοροποίηση πάνω σου, να έχεις στο κεφάλι σου και ανθρώπους που ευθαρσώς σου λένε “πώς έγινες έτσι” είπε χαρακτηριστικά, ενώ αναφέρθηκε και σε ένα συγκεκριμένο χαρακτηριστικό:

«Ένας γνωστός συνάδελφος με είδε στο Ηρώδειο και μου είπε «Ρώμα, πώς έγινες έτσι είσαι και πρωταγωνιστής. Εσύ είσαι βόδι». Ένιωθα πολύ άσχημα» τόνισε.

Η απόφαση του Χάρη Ρώμα να ασχοληθεί με την πολιτική

Αναφερόμενος στην υποψηφιότητά του ως δήμαρχος Χαλανδρίου, ο Χάρης Ρώμας είπε: «Πριν από την πρόταση του Γιώργου Πατούλη άλλες τρεις φορές μου έκαναν πρόταση να ενταχτώ σε κάποιο κόμμα. Αλλά δεν ήμουν έτοιμος γιατί ήμουν αφοσιωμένος στην καριέρα μου. Ήταν η κατάλληλη στιγμή»

Τέλος, ο Χάρης Ρώμας εξέφρασε την αντίθεσή του αναφορικά με την εξομοίωση των πτυχίων των Δραματικών Σχολών με το Απολυτήριο Λυκείου.