Latest News

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023

Εικόνα διάλυσης στο συνδυασμό του ΣΥΡΙΖΑ στο Δήμο Πειραιά

 
Εικόνα διάλυσης εμφανίζει ο συνδυασμός του ΣΥΡΙΖΑ στο ...Δήμο Πειραιά, λίγους μήνες πριν από την επερχόμενη εκλογική αναμέτρηση.

 Ο επικεφαλής του συνδυασμού φαίνεται πως έχει χάσει πλέον τον έλεγχο, καθώς εδώ και καιρό φημολογείται ότι επιθυμεί να είναι υποψήφιος βουλευτής με το ψηφοδέλτιο του κόμματος στην Α' Πειραιώς και Νήσων.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι διαφοροποιούνται στις συνεδριάσεις και ψηφίζουν ό,τι θέλουν, χωρίς να λαμβάνουν υπόψη την θέση του απερχόμενου επί κεφαλής. Ο τελευταίος συνεργάζεται σε πολλά θέματα με τη διοίκηση Μώραλη παρά το γεγονός ότι προεκλογικά εμφανιζόταν πολέμιος της, αλλά άλλαξε στάση σχεδόν από την αρχή της θητείας της δημοτικής αρχής Πειραιά.

Αν και κάποιοι θα μπορούσαν -και όχι άδικα- να στηλιτεύσουν την παλαιομοδίτικη τακτική πως χρησιμοποίησε την υποψηφιότητα στο Δήμο Πειραιά για να εξυπηρετήσει άλλες μελλοντικές προσωπικές πολιτικές φιλοδοξίες για τη Βουλή, ωστόσο το χειρότερο απ' όλα είναι ότι με την συμπολιτευόμενη στάση κατά τη διάρκεια της θητεία του έκαψε και τον επόμενο υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ για το Δήμο Πειραιά πριν ακόμα ανακοινωθεί καν,  καθώς δεν θα έχει να πει τίποτα επί της ουσίας  από την στιγμή που ο προκάτοχός του συμφωνούσε σ' όλα με την δημοτική αρχή Μώραλη...