Latest News

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023

Δολοφονία στην Καλαμάτα: Ανθρωποκυνηγητό της ΕΛ.ΑΣ. για τον 38χρονο εκτελεστή του «Αμερικάνου»

 Εντείνονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να συλλάβουν τον 38χρονο που πυροβόλησε και σκότωσε τον «Αμερικάνο» σε κεντρικό σημείο της Καλαμάτας...το μεσημέρι της Παρασκευής (20/1).

Οι άνδρες της αστυνομίας αμέσως μετά το συμβάν κινήθηκαν άμεσα και από τα στοιχεία που ήρθαν στην κατοχή τους κατάφεραν να φτάσουν στην ταυτότητα του διδύμου που επέβαινε στο αυτοκίνητο μέσα από το οποίο πυροβολήθηκε ο 47χρονος άνδρας

Έτσι κατάφεραν να περάσουν χειροπέδες σε έναν 22χρονο, ενώ ταυτοποίησαν και τον εκτελεστή.

Πρόκειται για έναν 38χρονο αλβανικής καταγωγής, ο οποίος πυροβόλησε το θύμα στο πόδι του με αποτέλεσμα ο 47χρονος να υποστεί πιθανότατα ρήξη της αρτηρίας και παρά τις προσπάθειες των γιατρών, να μην καταφέρει να κρατηθεί στη ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 38χρονος αμέσως μετά το αιματηρό περιστατικό εξαφανίστηκε από την Καλαμάτα και κατευθύνθηκε προς τα βουνά της ευρύτερης περιοχής όπου και κρύβεται μέχρι τώρα. Οι αστυνομικοί τα τελευταία τρία 24ωρα σαρώνουν τους ορεινούς όγκους του νομού Μεσσηνίας προκειμένου να τον εντοπίσουν και να του περάσουν χειροπέδες.

Να σημειωθεί ότι πίσω από τη δολοφονική επίθεση της περασμένης Παρασκευής η ΕΛ.ΑΣ. βλέπει ξεκαθάρισμα λογαριασμών, ενώ ο 47χρονος ήταν γνωστός στις αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών, αλλά και για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.