Latest News

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022

Άρχισαν τα όργανα για το ατύχημα στο Δημοτικό Θέατρο - Ξεσηκώθηκαν μαθητές του Μουσικού Σχολείου Πειραιά [ΕΙΚΟΝΕΣ]


Άρχισαν τα όργανα για το πρωτοφανές ατύχημα με τον τραυματισμό μαθητών από την κατάρρευση τμήματος της σκηνής στο Δημοτικό Θέατρο...του Πειραιά.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν σήμερα έξω από από το Δημοτικο Θέατρο μαθητές, γονείς και καθηγητές του Μουσικού Σχολείου της πόλης.

Παίζοντας τύμπανα και κρατώντας πανό διαμαρτυρήθηκαν για την στάση της Δημοτικής Αρχής Πειραιά που προσπάθησε να υποβαθμίσει το θέμα με τον τραυματισμό των μαθητών στο πρωτοφανές ατύχημα που ουδείς αρμόδιος και μη έχει αναλάβει τις ευθύνες του.

Παράλληλα, εξέφρασαν την οργή τους για την απαράδεκτη και αντιδημοκρατική στάση του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά, καθώς στην χθεσινή συνεδρίαση δεν επέτρεψε στον πρόεδρο του συλλόγου γονέων να δευτερολογήσει για 15 δευτερόλεπτα όταν ζήτησε να πάρει το λόγο μετά από τρεις φορές που έγινε αναφορά στο πρόσωπό του από προηγούμενους ομιλητές.
Σήμερα μίλησαν και έδωσαν την απάντηση οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Πειραιά...











Οι αρμόδιοι του Δήμου Πειραιά άκουσαν το μήνυμα που έστειλαν οι μαθητές και οι μαθήτριες του Μουσικού Σχολείου της πόλης ή μήπως όχι;