Latest News

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022

Γυναικοκτονία στον Πειραιά: Αυτός είναι ο 25χρονος που σκότωσε την 19χρονη σύντροφό του λόγω… ζήλιας [ΕΙΚΟΝΕΣ]


Σοκ στον Πειραιά έχει προκαλέσει η δολοφονία 19χρονης κοπέλας με δράστη τον σύντροφό της σε γειτονιά στα Καμίνια... τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Ο 25χρονος με καταγωγή από την Αλβανία που δολοφόνησε τη 19χρονη –επίσης αλβανικής καταγωγής- πυροβολώντας την στο κεφάλι, στη συνέχεια έφτασε μόνος του στο Αστυνομικό Τμήμα του Δημοτικού Θεάτρου, προκειμένου να παραδοθεί στις Αρχές.

Ο ίδιος, λίγο πριν ή λίγο μετά τη δολοφονία είχε κάνει την τελευταία ανάρτηση στα social media: «Αδυναμίες…. Δεν είχες καμία. Είχα μια… Αγαπούσα».

Ο 25χρονος, λίγο πριν ή λίγο μετά τη δολοφονία είχε κάνει την τελευταία ανάρτηση στα social media: «Αδυναμίες…. Δεν είχες καμία. Είχα μια… Αγαπούσα».

Μόλις λίγους μήνες πριν είχε κλείσει τα 19 της χρόνια, αλλά βρήκε τραγικό τέλος από τον σύντροφό της, που με πιστόλι της έριξε δύο σφαίρες στο κεφάλι ενώ καθόταν στον καναπέ. Η Χρύσα Μπρακάι είναι η κοπέλα που σκότωσε ο 25χρονος, επίσης αλβανικής καταγωγής, σύντροφός της στον Πειραιά.


Είχε προηγηθεί ακόμη ένας μεγάλος τσακωμός, καθώς τη ζήλευε παθολογικά, τη σκότωσε και έκρυψε το όπλο στην κατάψυξη.


Αυτή είναι η 18χρονη Χρύσα...

Το χρονικό της τραγωδίας

Ο δράστης υποστήριξε ότι σκότωσε τη σύντροφό του μετά από καβγά. Στους καβγάδες του ζευγαριού είχαν γίνει «μάρτυρες» οι κάτοικοι της οδού Βάμβα, που άκουγαν το τελευταίο διάστημα συνεχώς φωνές από το διαμέρισμα του ζευγαριού.

Όπως φαίνεται πρόκειται για μια ακόμα δολοφονία που αποδίδεται στην παθολογική ζήλια του δράστη προς το θύμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι καβγάδισε έντονα με τη σύντροφό του την οποία ζήλευε παθολογικά και ότι ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών.



Ειδικότερα μετά την επιστροφή της 19χρονης από τη δουλειά είχαν έναν έντονο τσακωμό για λόγους ζηλοτυπίας και ο καθ’ ομολογίαν δράστης φέρεται να υποστήριξε ότι πάνω στη λογομαχία τους έβγαλε το όπλο και την πυροβόλησε στο κεφάλι.

Ακόμα ισχυρίστηκε ότι κατάλαβε τι είχε συμβεί όταν οι ναρκωτικές ουσίες που είχε λάβει – κοκαΐνη – σταμάτησαν να έχουν επίδραση στον οργανισμό του και τότε ειδοποίησε τις αστυνομικές αρχές.

Μια γειτόνισσα του ζευγαριού ανέφερε πως «η κοπέλα μπαινόβγαινε συνέχεια στο σπίτι, αλλά δεν νομίζω πως ζούσανε μαζί».

«Πριν μια εβδομάδα ακούσαμε κάτι τσακωμούς, αλλά δεν είχαμε καταλάβει από πιο διαμέρισμα προέρχονταν. Ήταν έντονες οι φωνές και πιο πολύ ακουγόταν γυναικεία φωνή» συμπλήρωσε.

Μέσα σε λίμνη αίματος

Οι αστυνομικοί που βρέθηκαν στο σημείο της δολοφονίας, εντόπισαν τη νεαρή κοπέλα μέσα σε λίμνη αίματος, με τραύμα στο κεφάλι από όπλο.

Ο δράστης την είχε πυροβολήσει, την ώρα που εκείνη καθόταν στον καναπέ του σπιτιού τους, λίγη ώρα αφότου και οι δύο είχαν επιστρέψει στο σπίτι τους.

Αυτό που εξετάζουν οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, είναι για ποιο λόγο ο δράστης, προτού παραδοθεί στο αστυνομικό τμήμα, έκρυψε μέσα στο σπίτι το όπλο του φονικού.