Latest News

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022

Μαρία Σολωμού: «Τι είπες ρε μ@λ@κ@;» – Χαμός με το βίντεο που έγινε viral

 
Viral έγινε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το βίντεο που ανάρτησε ο Mente Fuerte στο TikTok με τη Μαρία Σολωμού...

O τράπερ έκανε πλάκα στην ηθοποιό και προσποιήθηκε πως μιλούσε στο τηλέφωνο με μια κοπέλα, την οποία αποκαλούσε «μπεμπάκι», καταγράφοντας την αντίδρασή της.

«Ναι. Έλα μπεμπάκι. Τι ώρα; Ναι. Να σε πάρω λίγο πιο μετά γιατί δε μπορώ να μιλήσω τώρα; Εντάξει. Έλα, φιλάκια» ακούγεται να λέει στο βίντεό του ο Mente Fuerte, ενώ η Μαρία Σολωμού παρακολουθεί τη συζήτηση σιωπηλά.

Αμέσως μετά, αφού ο τράπερ έχει τελειώσει με το υποτιθέμενο τηλεφώνημά του, η ηθοποιός ξεσπά: «Έλα μπεμπάκι, να σε πάρω λίγο πιο μετά γιατί δε μπορώ να μιλήσω τώρα; Τι είμαι ρε μ@@@κα; Τι είπες; Ποιος ήταν στο τηλέφωνο; Μη με βλέπεις που γελάω. Θα βγει τώρα το άλιεν από μέσα μου. Ποιος ήταν στο τηλέφωνο; Ποιος ήταν παιδί μου στο τηλέφωνο; Έλα μπεμπάκι, δε μπορώ να μιλήσω τώρα… Είσαι με τα καλά σου; Γιώργο τελείωνε… Πες ποιος ήταν στο τηλέφωνο. Αχ, δε μπορώ. Τα νεύρα μου. Πες ποιος ήταν στο τηλέφωνο παιδί μου».

Υπενθυμίζεται πως η ηθοποιός είχε μιλήσει πρόσφατα σε συνέντευξή της για τη σχέση της με τον Mente Fuerte, αρνούμενη να διευκρινίσει τι ακριβώς συμβαίνει μεταξύ τους.

«Μια ζωή καλούμαι να μιλήσω για τη σχέση που έχω και επειδή βαριέμαι να μιλάω συνεχώς για τις σχέσεις ή τα προσωπικά μου, αποφάσισα να μη δίνω ακριβώς λογαριασμό για το τι κάνω. Είναι κάποια πράγματα που είναι αυτά που βλέπετε. Τι βλέπετε; Δυο αδέρφια; Δυο φίλους; Δυο ξαδέρφια; Ένα ζευγάρι; Ότι θέλετε. Εγώ δεν έχω κάποια υποχρέωση να εξηγήσω το τι κάνω», είχε απαντήσει χαρακτηριστικά.