Latest News

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022

Θρίλερ στην Ευρυτανία: Πέμπτη μέρα αγωνίας για τη 48χρονη - Νέος κύκλος ερευνών για τον εντοπισμό της

 
Ξεκίνησε από το πρωί της Δευτέρας το δεύτερο στάδιο των ερευνών στη λίμνη Κρεμαστών στην Ευρυτανία για τον εντοπισμό της 48χρονης μητέρας που αγνοείται από το μεσημέρι ...της Πέμπτης.

Στην περιοχή της λίμνης Κρεμαστών στην Ευρυτανία βρέθηκε το αυτοκίνητο της 48χρονης, ενώ μέσα εντοπίστηκε και ιδιόχειρο σημείωμα, όπου η μητέρα φέρεται να αποχαιρετούσε τους δικούς της ανθρώπους και το παιδί της.

Την Κυριακή σήμανε συναγερμός, καθώς κατά τις έρευνες του λιμενικού εντοπίστηκε στίγμα που έμοιαζε σε ανθρώπινο σώμα, ωστόσο όταν πλησίασαν οι δύτες διαπίστωσαν ότι πρόκειται για κορμό δέντρου.

Στη γέφυρα της Τατάρνας βρίσκεται η μονάδα υποβρύχιων αποστολών του Λιμενικού που αναμένεται να ξεκινήσει νέο κύκλο ερευνών σήμερα.

Η εξαφάνιση της 48χρονης

Η γυναίκα εξαφανίστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης μετά από επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας με τον σύζυγό της. Μάλιστα, η ίδια πήγε στο νοσοκομείο του Καρπενησίου και δήλωσε πως έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

Ο σύζυγός της συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου και έγινε το δικαστήριο με προσωρινή απόφαση περιοριστικών μέτρων.

Ο ίδιος αρνείται την οποιαδήποτε εμπλοκή του με την εξαφάνιση της συζύγου του. Σημειώνεται πως το ζευγάρι φέρεται να είχε οικονομικές διαφορές, με αφορμή κάποια περιουσία.

Η αστυνομία βρήκε σημείωμα μέσα στο αυτοκίνητο της 48χρονης που φέρεται να αφήνει οδηγίες στη μητέρα και τον σύζυγό της να φροντίζουν το παιδί της. Επίσης τους παρακαλούσε, σε περίπτωση που τη βρουν βαριά τραυματισμένη να της κάνουν ευθανασία.