Latest News

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2022

Σταύρος Ψυχάρης: Tο τελευταίο αντίο στον εκδότη [ΕΙΚΟΝΕΣ]

 Στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών είπαν φίλοι και συγγενείς το τελευταίο αντίο στον εκδότη Σταύρο Ψυχάρη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή ...την Τρίτη στο σπίτι του στο Πόρτο Ράφτη.

Στην τελετή παρέστησαν η σύζυγός του, Χρίστινα Τσούτσουρα, με τις κόρες τους, Χριστίνα και Σοφία, οι γιοι του, Παναγιώτης και Ανδρέας, και τα εγγόνια του.

Ο πολιτικός και δημοσιογραφικός κόσμος της χώρας τον αποχαιρέτησε, με πολλούς εκπροσώπους των δύο αυτών χώρων να στέλνουν στεφάνια και συλλυπητήρια μηνύματα. Μεταξύ άλλων, το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, το Mega, το Πρώτο Θέμα, η οικογένεια Βαρδινογιάννη, η οικογένεια Αντώνη Σαμαρά, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Χαρδαλιάς κ.ά.

Από τους πρώτους που βρέθηκαν στο νεκροταφείο, για ν’ αποχαιρετήσουν τον Σταύρο Ψυχάρη, ήταν ο πρώην ΥΠΕΞ, Πέτρος Μολυβιάτης και ο δικηγόρος Αλέξανδρος Λυκουρέζος. Ακόμη, ο δικηγόρος Σάκης Κεχαγιόγλου, οι δημοσιογράφοι Παναγιώτης Λάμψιας και Θανάσης Λάλας και ο πρώην υπουργός Χρήστος Σπίρτζης.

Ο γιος του Ανδρέας Ψυχάρης ανάρτησε χθες στο twitter ένα μήνυμα,: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους σας για τα πολύ θερμά και συγκινητικά μηνύματα που μου στείλατε για την απώλεια του πατέρα μου. Να είστε καλά».

Δείτε φωτογραφίες από το Πρώτο Νεκροταφείο