Latest News

Σάββατο 13 Αυγούστου 2022

Η Ellen DeGeneres στέλνει «όλη την αγάπη της» στην οικογένεια της Anne Heche: «Είναι μια θλιβερή μέρα»

 
Η Ellen DeGeneres έστειλε την αγάπη στην οικογένεια της Anne Heche στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εν μέσω επιβεβαίωσης ότι η Heche είχε κηρυχθεί εγκεφαλικά νεκρή σε ηλικία...53 ετών.

Η Degeneres και η Heche είχαν σχέση από το 1997 έως το 2000, και έγιναν ένα από τα πιο διάσημα ομόφυλα ζευγάρια του Χόλιγουντ.

Η Heche κηρύχθηκε εγκεφαλικά νεκρή στις 12 Αυγούστου λόγω των τραυμάτων που υπέστη από ένα σοβαρό τροχαίο.

«Αυτή είναι μια θλιβερή μέρα», έγραψε η DeGeneres στο Twitter. «Στέλνω στα παιδιά, την οικογένεια και τους φίλους της Anne όλη μου την αγάπη».

Η Heche μίλησε το 2020 για τη σχέση της με την DeGeneres, λέγοντας «Ήταν ένα όμορφο μέρος της ζωής μου που κουβαλάω με τιμή. Ήμουν μέρος μιας επανάστασης που δημιούργησε κοινωνική αλλαγή και δεν θα μπορούσα να το είχα κάνει χωρίς να την ερωτευτώ. Είμαι περήφανη που συμμετείχα σε μια επανάσταση που βοήθησε στην προώθηση της ισότητας, αλλά υπάρχει ακόμα δουλειά να γίνει».

Η 53χρονη ηθοποιός βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση, μετά το τροχαίο δυστύχημα που είχε στις 5 Αυγούστου. Διασωληνώθηκε άμεσα και παρέμεινε σε κώμα με μηχανική υποστήριξη περίπου για μία εβδομάδα.

Η 53χρονη θα παρέμενε συνδεδεμένη σε αναπνευστήρα μέχρι να καθοριστεί εάν υπάρχουν στο σώμα της όργανα κατάλληλα για δωρεά (καθώς είχε εκφράσει στο παρελθόν την επιθυμία της να γίνει δωρήτρια οργάνων) και στη συνέχεια η ιατρική ομάδα θα διέκοπτε τη μηχανική υποστήριξη.

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλον τον κόσμο για τις ευχές τους και τις προσευχές τους για την ανάρρωση της Αν, αλλά και το αφοσιωμένο προσωπικό και τις υπέροχες νοσηλεύτριες που φρόντισαν την Αν στο Κέντρο Εγκαυμάτων Γκρόσμαν στο Νοσοκομείο Γουέστ Χιλ. Δυστυχώς, λόγω του ατυχήματός της, η Αν Χες υπέστη ανοξικό εγκεφαλικό τραύμα και παραμένει σε κώμα. Δεν αναμένεται να επιβιώσει» δήλωσε ο εκπρόσωπος των οικείων της.