Latest News

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2022

Θρίλερ στην Κυψέλη: Ζευγάρι ηλικιωμένων εντοπίστηκε νεκρό σε διαμέρισμα - Οι γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία λόγω δυσοσμίας

Ένα ηλικιωμένο  ζευγάρι εντοπίστηκαν νεκρό σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην Κυψέλη...το μεσημέρι της Πέμπτης.

Οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να πρόκειται για εγκληματική ενέργεια καθώς ο άνδρας είχε μώλωπες και η γυναίκα φέρεται να βρέθηκε σε θέση άμυνας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες την ΕΛ.ΑΣ. ενημέρωσε γείτονας του ζεύγους που κατάλαβε ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά από τη δυσωσμία που έβγαινε από το διαμέρισμα, κάτι που σημαίνει ότι οι δύο ηλικιωμένοι ήταν νεκροί εδώ και ημέρες. Ενώ αρχικά οι πληροφορίες μιλούσαν για ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας πριν από λ΄γιο ήρθε η ανατροπή  καθώς το σπίτι τους δεν βρέθηκε παραβιασμένο καθώς η πόρτα ήταν κλειδωμένη και δεν έλειπε τίποτα από το εσωτερικό του.

Την ίδια ώρα ο ιατροδικαστής κάνει λόγο για αιφνίδιους θανάτους.  Πρώτα φαίνεται πως πέθανε ο 91χρονος, ο οποίος βρέθηκε γυμνός στο χολ μεταξύ υπνοδωματίου και σαλονιού, και μετά η 90χρονη, που βρέθηκε με το νυχτικό της στην τουαλέτα φορώντας τα χρυσαφικά της. Δεν υπάρχουν ίχνη διάρρηξης ή έρευνας στον χώρο, ενώ οι αστυνομικοί άνοιξαν την εξώπορτα με κλειδαρά.

Ένας γείτονας ανέφερε πως η μυρωδιά ήταν έντονη από το διαμέρισμα και γι’ αυτό και κάλεσαν την αστυνομία ενώ ένα άτομο που έλεγε πως είναι ανιψιός του ζευγαριού, εμφανίστηκε πριν δυο ημέρες και τους αναζητούσε.

«Σήμερα το καταλάβαμε από τη μυρωδιά και ειδοποιήσαμε την αστυνομία. Πριν δυο ημέρες ήρθε κάποιος κύριος που έλεγε πως είναι ανιψιός τους και με ρωτούσε αν έχω δει κάτι γιατί τηλεφωνούσε και δεν απαντούσε κανείς. Ήταν καλοί άνθρωποι», τόνισε χαρακτηριστικά.