Latest News

Δευτέρα 15 Αυγούστου 2022

Γυναικοκτονία στο Περιστέρι: Σοκάρει η κατάθεση του ανθρώπου που βρήκε νεκρή την άτυχη Νικολέτα

 Δεν έχουν τέλος οι δραματικές αποκαλύψεις πίσω από το φρικτό φονικό της 17χρονης κοπέλας από τον 22χρονο σύντροφό της στην περιοχή... του Περιστερίου.

Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν όσα περιέγραψε στους αστυνομικούς, ο φίλος της Νικολέτας που την βρήκε νεκρή στο διαμέρισμά της. Η κατάθεσή του συγκλονίζει καθώς η 17χρονη φαίνεται πως έζησε δραματικές ώρες. Ο συγκεκριμένος άνδρας περιέγραψε στην κατάθεσή του όλα όσα είδε μέσα στο σπίτι, ενώ μίλησε και για τον Πακιστανό σύντροφο και δολοφόνο της 17χρονης.

Ο φίλος της 17χρονης Νικολέτας είπε στις Αρχές για τον 22χρονο: «Ο 22χρονος δε μου άρεσε σαν άτομο. Είχα ακούσει πως πωλούσε “μαύρο” σε κάποιους. Μια φορά τον είχα δει να έχει 15 σακουλάκια και να τα δίνει σε πελάτες. Δεν ήθελα να κάνω παρέα μαζί του. Μάλιστα, πριν από μία εβδομάδα μου είχε πει η αδερφή της ότι είχε χτυπήσει τη Νικολέτα». Στη συνέχεια, ο ίδιος περιέγραψε τη στιγμή που βρήκε νεκρή τη 17χρονη Νικολέτα, λέγοντας: «Μόλις μπήκα μέσα στο σπίτι είδα τα φώτα του σπιτιού ανοιχτά αλλά την πόρτα του υπνοδωματίου κλειστή. Την άνοιξα και μπήκα στο σαλόνι. Εκεί ήταν το κρεβάτι της Νικολέτας. Πάνω στο κρεβάτι είδα τη Νικολέτα να είναι ξαπλωμένη μπρούμυτα. Της έπιασα το δεξί χέρι αλλά κατάλαβα ότι δεν έχει σφυγμό και πως είχε πεθάνει. Μου έκανε εντύπωση ότι έλειπε η βαλίτσα από το δωμάτιο. Η ντουλάπα ήταν ανοιχτή και ρούχα μπερδεμένα και πεταμένα».