Latest News

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2022

Μόνικα Λεβίνσκι: Ζητά από τη Μπιγιονσέ να αφαιρέσει στίχο τραγουδιού που αναφέρεται σε εκείνη [ΒΙΝΤΕΟ-ΕΙΚΟΝΑ]

 Ενα αίτημα προς τη Μπιγιονσέ έκανε  η Μόνικα Λεβίνσκι...

μέσω Twitter.

Συγκεκριμένα, η Μόνικα Λεβίνσκι ζήτησε από την τραγουδίστρια να αφαιρέσει στίχο από το τραγούδι «Partition», που κυκλοφόρησε το 2013, και το οποίο την αναφέρει ονομαστικά.

Ο στίχος είναι εμπνευσμένος από το σκάνδαλο Λεβίνσκι – Κλίντον και αναφέρει συγκεκριμένα τα εξής:

«Η μάσκαρά μου τρέχει, κόκκινο κραγιόν μουτζουρωμένο, ω είναι τόσο κα@@@, θέλει να γα@@@ Ξεκούμπωσε όλα μου τα κουμπιά, έσκισε τη μπλούζα μου έκανε το φόρεμά μου όπως της Μόνικα Λεβίνσκι».

Το αίτημα της Μόνικα Λεβίνσκι, βέβαια, ήρθε σε μια χρονική περίοδο που η Μπιγιονσέ είχε να αντιμετωπίσει αντίστοιχες αντιδράσεις για άλλα της κομμάτια.

Ειδικότερα, λίγες μόλις ημέρες μετά την κυκλοφορία του νέου δίσκου της «Renaissance», η τραγουδίστρια δέχτηκε σφοδρή κριτική για δύο κομμάτια του δίσκου, των οποίων τους στίχους αναγκάστηκε, μάλιστα, να αλλάξει.

Ο λόγος για το τραγούδι «Heated» στο χρησιμοποιούσε την λέξη «spaz», μια λέξη που προκάλεσε αντιδράσεις καθώς θεωρήθηκε προσβλητική για τα άτομα με σπαστική διπληγία.

«Η λέξη, που δεν έχει χρησιμοποιηθεί εσκεμμένα με επιβλαβή τρόπο, θα αντικατασταθεί» ήταν η απάντηση της τραγουδίστριας στα επικριτικά σχόλια.

Επιπλέον, η τραγουδίστρια Kelis την κατηγόρησε για «κλοπή», υποστηρίζοντας ότι κυκλοφόρησε ένα τραγούδι της ίδιας χωρίς την έγκρισή της, ζητώντας να αφαιρεθεί, μιας και στα credits εμφανίζονται μόνο τα ονόματα των Neptunes κι όχι το δικό της.

Το tweet της Μόνικα Λεβίνσκι προς τη Μπιγιονσέ

Με αφορμή τα παραπάνω, η Μόνικα Λεβίνσκι φαίνεται πως βρήκε ευκαιρία να ζητήσει να αφαιρεθεί ο στίχος από το τραγούδι της Μπιγιονσέ, που αφορά την παράνομη σχέση της με τον Μπιλ Κλίντον.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από τον λογαριασμό της στο Twitter, η 49χρονη έγραψε: «Χμ… όσο είμαστε σε αυτό» και δίπλα έβαλε σε hashtag τη λέξη «Partition», που είναι το τραγούδι το οποίο την αφορά.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Μόνικα Λεβίνσκι αναφέρεται σε αυτό το τραγούδι. Το 2014 σε συνέντευξή της στο περιοδικό Vanity Fair, είχε πει χαρακτηριστικά:

«Ευχαριστώ, Μπιγιονσέ, αλλά νομίζω ότι εννοούσες “ο Μπιλ Κλίντον φορούσε όλο το φόρεμά μου”, όχι “η Μόνικα Λεβίνσκι”».

Σημειώνεται, ότι η Μόνικα Λεβίνσκι είχε «παράνομο δεσμό» με τον Μπιλ Κλίντον από το 1995 μέχρι και το 1997.

Ο παράνομος δεσμός του τότε προέδρου με τη Μόνικα Λεβίνσκι τον οδήγησε ενώπιον της Δικαιοσύνης και στην υπερψήφιση για την αποπομπή του από τη Βουλή των Αντιπροσώπων, απόφαση που αναιρέθηκε ωστόσο από τη Γερουσία, με αποτέλεσμα ο Μπιλ Κλίντον να ολοκληρώσει κανονικά τη δεύτερη θητεία του.