Latest News

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022

Άγριες Μέλισσες spoiler: Ποιος πέφτει νεκρός στο φινάλε της σειράς

Η αγαπημένη σειρά του κοινού, Άγριες Μέλισσες ρίχνει αυλαία και το φινάλε θα καθηλώσει. ...

στις 7 Ιουλίου. 

Ο Ακύλας καταφέρνει και αποδρά και από εκείνη τη στιγμή ξεκινά ένα ανθρωποκυνηγητό και μία μάχη με τον χρόνο προκειμένου να τον εντοπίσουν πριν προλάβει να βλάψει κι άλλον αθώο.

Ωστόσο, η Αιμιλία εξαφανίζεται και γρήγορα οι οικείοι της ανακαλύπτουν ότι έχει πέσει θύμα απαγωγής του Μεγαρίτη. Ο Ντούνιας αντιδρά έντονα στην παράνοια του Ακύλα και οι δύο άλλοτε σύμμαχοι έρχονται αντιμέτωποι στις Άγριες Μέλισσες σε μια σύγκρουση που θα έχει μόνο έναν νικητή.

Ο Ζάχος, ο Πέτρος και ο Άγγελος ακολουθούν τον Ακύλα, τον Ντούνια και την Αιμιλία μέσα στο δάσος και η νύχτα βάφεται με αίμα. Μια αιματηρή συμπλοκή λαμβάνει χώρα και όλοι οι εμπλεκόμενοι είναι αποφασισμένοι να φτάσουν μέχρι το τέλος, χωρίς να υπολογίζουν όσα πρόκειται να συμβούν. Ξέρουν πως δεν θα έχουν άλλη ευκαιρία να σταματήσουν την εκδικητική μανία του Μεγαρίτη.

Το επόμενο πρωί όλοι μετρούν νεκρούς και αγνοούμενους.  Ο Ζάχος είναι ένα από τα θύματα. Χάνει τη ζωή του στη συμπλοκή στην προσπάθειά του να σώσει το Διαφάνι από το μίσος του Ακύλα. Όλοι ενημερώνονται για τα γεγονότα και είναι σοκαρισμένοι. Την ίδια ώρα η Ελένη με τον Δούκα έχουν μια απρόσμενη συνάντηση στα χωράφια του Γιώργη. Εκεί απ’ όπου ξεκίνησαν όλα, εκεί οι παλιοί λογαριασμοί φαίνεται πως θα κλείσουν για πάντα στις Άγριες Μέλισσες.

Οι ώρες περνούν, η Ελένη είναι εξαφανισμένη και ο Λάμπρος την αναζητά με τρόμο μήπως της συνέβη κάτι. Παράλληλα, η Πηνελόπη βρίσκει τη δικαίωση που ψάχνει μιας και μαζί με την Αντιγόνη πείθουν την Ασπασία να καταθέσει όσα γνωρίζει για την εμπλοκή του Μελέτη και του Δούκα οδηγώντας έτσι την Αστυνομία στη σύλληψή τους. Από την άλλη, ο Ακύλας βλέπει ότι είναι στριμωγμένος από παντού κι ετοιμάζεται για τη μεγάλη μάχη.