Latest News

Σάββατο 28 Μαΐου 2022

Δίκη Φιλιππίδη: Η Λένα Δροσάκη απαντά για το «επεισόδιο» με την Ελπίδα Νίνου

 Τη δική της απάντηση για όσα υποστήριξε η σύζυγός του Πέτρου Φιλιππίδη, Ελπίδα Νίνου, για το μεταξύ τους «επεισόδιο» στους διαδρόμους του δικαστηρίου... έδωσε η Λένα Δροσάκη.

Μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» του Mega, η γνωστή ηθοποιός υποστήριξε πως «όλοι εμείς ουδέποτε θα προβαίναμε σε πράξεις βίας απέναντι σε έναν άλλον άνθρωπο στο πλαίσιο μίας επίπονης δικαστικής διαδικασίας».«Με ρωτούν από χθες το πρωί αρκετοί άνθρωποι τι συνέβη έξω από την αίθουσα του δικαστηρίου σε μία διακοπή της δίκης του Πέτρου Φιλιππίδη. Τους απαντώ τίποτε νέο και διαφορετικό από αυτά που γίνονται εδώ και δύο μήνες περίπου μέσα ή έξω από το δικαστήριο στη συγκεκριμένη υπόθεση. Εκφοβισμοί, απειλές, τραμπουκισμοί, ειρωνεία και ηθική απαξίωση όλων μας. Όλων εκείνων που καταγγέλλουν, όλων εκείνων που συμπαραστέκονται, όλων εκείνων που σέβονται και αναγκάζονται να προστρέξουν στη δικαιοσύνη για να απαιτήσουν τον δικό τους σεβασμό», ανέφερε η Λένα Δροσάκη.

»Ένα δικαστήριο για όλους εμάς είναι μία ιερή διαδικασία. Όλοι εμείς, φύση και θέση, δε θα προβαίναμε σε πράξεις βίας, ή παραβατικής συμπεριφοράς απέναντι σε έναν άλλον άνθρωπο στο πλαίσιο μίας επίπονης δικαστικής διαδικασίας, στη διάρκεια της οποίας προσπαθούμε να σταθούμε με αξιοπρέπεια. Οτιδήποτε άλλο αναφέρεται ή διαδίδεται από διάφορους, απλώς αποτελεί διαιώνιση του εκφοβισμού μας και ευτελισμού της προσωπικότητας όλων μας. Για όσους έχουν την παραμικρή αμφιβολία, ας έλθουν να το διαπιστώσουν μόνοι τους. Θα μας βρουν εκεί», κατέληξε.