Latest News

Κυριακή 15 Μαΐου 2022

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ανακοίνωσε ότι απέβαλε- «Χάσαμε το μωρό- θαύμα μας»

 Μία δυσάρεστη είδηση ανακοίνωσε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μέσω Instagram, καθώς γνωστοποίησε ότι... απέβαλε. 

Η σταρ είχε ανακοινώσει στα μέσα Απριλίου ότι περιμένει το πρώτο της παιδί με τον σύντροφό της, Σαμ Ασγκάρι. Χθες, με μια κοινή ανακοίνωση στα social media γνωστοποίησαν τη δυσάρεστη εξέλιξη. 

«Με βαθύτατη θλίψη ανακοινώνουμε ότι χάσαμε το μωρό-θαύμα μας στην αρχή της εγκυμοσύνης. 
Αυτή είναι μια καταστροφική στιγμή για κάθε γονιό. Ίσως θα έπρεπε περιμένουμε να το ανακοινώσουμε μέχρι να είχε προχωρήσει λίγο περισσότερο, παρόλα αυτά ήμασταν υπερβολικά ενθουσιασμένοι για να μοιραστούμε τα καλά νέα», ανέφερε το ζευγάρι στην ανάρτηση. 

«Η αγάπη του ενός για τον άλλον είναι η δύναμή μας. Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε να μεγαλώσουμε την όμορφη οικογένειά μας. Είμαστε ευγνώμονες για όλη την υποστήριξή σας», έγραψαν ακόμη και ζήτησαν να γίνει σεβαστή η προσωπική ζωή τους σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. 

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς- που έχει αποκτήσει δύο γιους, τον 16χρονο Σον Πρέστον και τον 15χρονο Τζέιντεν Τζέιμς από τον προηγούμενο γάμο της- έχει σχέση με τον γυμναστή και ηθοποιό Σαμ Ασγκάρι από το 2016, μετά την γνωριμία τους κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του βίντεο κλιπ της για το «Slumber Party». Το περασμένο Σεπτέμβριο ανακοίνωσαν ότι αρραβωνιάστηκαν.