Latest News

Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022

Σπύρος Παπαδόπουλος για Ολυμπιακό: «Έμπαινα στο γήπεδο με "φοράκια" επειδή δεν είχα λεφτά για εισιτήριο»


Ο
 Ολυμπιακός είναι η μεγάλη αγάπη του Σπύρου Παπαδόπουλου και το έχει αναφέρει... πολλές φορές.
Μάλιστα σε αρκετές συνεντεύξεις του έχει αναφερθεί σε στιγμές που έχει ζήσει δίπλα στον Ολυμπιακό.

Έτσι και αυτή τη φορά που ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Η ζωή είναι στιγμές», μίλησε για τα παιδικά, εφηβικά του χρόνια και δεν παρέλειψε να αναφερθεί ξανά στους «ερυθρόλευκους».

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου σχετικά με την μεγάλη του αγάπη ανέφερε: «βέβαια, μαζευόμασταν σε μια αυλή όταν έπαιζε εκτός ο Ολυμπιακός και είχε ένας ένα ραδιοφωνάκι, το έφερνε και το βάζαμε στη μέση. Καθόμασταν γύρω γύρω και τρώγαμε τα νύχια μας ας πούμε. Όταν έβαζε γκολ ο Ολυμπιακός χαλούσαμε τον κόσμο».

Ωστόσο αποκάλυψε πώς πήγαιναν στο γήπεδο για να δουν τον Ολυμπιακό, ενώ δεν είχαν λεφτά: «Στα εντός έδρας, μας άφηναν οι γονείς μας γιατί ήταν 2-3 μεγάλα παιδιά κάτι ξαδέρφια κλπ και πηγαίναμε μαζί τους με τα πόδια από την γειτονιά και πηγαίναμε στο «Γ. Καραϊσκάκης». Κάποιος από την γειτονιά, είχε βρει κάποιον που μας έδινε κάτι "φοράκια". Επειδή δεν είχαμε λεφτά να πληρώσουμε. Έτσι τα έλεγαν, φοράκια, δεν ξέρω γιατί τα έλεγαν έτσι. Σαν ψευτοεισιτήριο. Σου έδινε κάτι… τα έλεγαν "φοράκια". Έχει να κάνει με την εφορία τίποτα, δεν ξέρω… και μπαίναμε μέσα».