Latest News

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022

Βιασμός στα Κάτω Πατήσια: Πληροφορίες για όργια με ανήλικες - Έρχεται και νέα καταγγελία για τον ρασοφόρο


 Δεν έχουν τέλος οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τον ρασοφόρο των Κάτω Πατησίων που κατηγορείται για τον βιασμό 16χρονης κοπέλας... 

Μετά την κατάθεση ποταμό της ανήλικης σε… 17 σελίδες που λύγισε και τα στοιχεία της δικογραφίας νέες πληροφορίες για τον ρασοφόρο που έρχονται στο φως σοκάρουν.

Οι προτάσεις για όργια στις ανήλικες… και η θεία

Οι αρχές κάνουν φύλλο και φτερό τη δράση του ιερέα καθώς υπάρχουν πληροφορίες ότι ο ίδιος καλούσε και άλλα άτομα όταν βρισκόταν μόνος του με τις ανήλικες.

Ενώ τις επόμενες μέρες δεν αποκλείεται να υπάρξει και νέα καταγγελία ανήλικης μαθήτριας για τον συγκεκριμένο ιερέα. Αναμένεται τί θα φέρει στο φως και η απολογία του κληρικού στον ανακριτή την Τρίτη.

Είναι ενδεικτικό πως και η θεία της ανήλικης είπε ότι ο ιερέας είχε προτείνει και στην ίδια να έρθουν σε επαφή με βίαιο τρόπο αλλά δεν ήθελε να μιλήσει για αυτό

Η κατάθεση ποταμός της ανήλικης σε… 17 σελίδες

Σε 17 σελίδες στην κατάθεσή της στους αξιωματικούς του Τμήματος Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, το 16χρονο κορίτσι που έπεσε θύμα βιασμού από τον 37χρονο ιερέα, περιέγραψε όλα όσα μαρτυρικά έζησε στα χέρια του. «Η αλήθεια είναι ότι έκλαιγα σχεδόν κάθε μέρα από το φόβο μου. Ήθελα κάτι να κάνω αλλά φοβόμουν πάρα πολύ. Ήμουν διαλυμένη. Ένιωσα ότι αυτός ο άνθρωπος δε βίασε απλά το σώμα μου, αλλά βίασε την ψυχή μου».

Για περισσότερα από δύο χρόνια η 16χρονη κρατούσε βαθιά κρυμμένα μέσα της όσα βίωσε στους χώρους του κατηχητικού της εκκλησίας στα Κάτω Πατησιά και στο αυτοκίνητο του 37χρονου ιερέα.

«Ήμουν πάρα πολύ φοβισμένη. Γιατί δεν είχα βρει τόσο καιρό τη δύναμη. Νόμιζα πως ήμουν καταδικασμένη σε αυτό το πράγμα και ότι αυτό θα με κυνηγάει για όλη μου τη ζωή, αλλά σκέφτηκα ότι δεν μπορούσα άλλο, όλο αυτό τον πόνο, όλο αυτό τον φόβο και έτσι ήρθα να το καταγγείλω».

»Έχω αρχίσει να νιώθω πάρα πολύ δυνατή και να δίνω δύναμη στον εαυτό μου για να καταφέρω να τιμωρήσω, όχι να τιμωρήσω δεν είναι ωραία έκφραση αυτό που λέω, να πάθει σε εισαγωγικά αυτός ο άνθρωπος αυτό που πρέπει γιατί με βίασε. Με βίασε, με βίασε ενώ δεν το ήθελα. Δεν το ήθελα αυτό το πράγμα».

Το μαρτύριο της 16χρονης σήμερα κοπέλας ήταν καθημερινό, καθώς έβλεπε συνεχώς τον 37χρονο να κυκλοφορεί ελεύθερος, ενώ σύμφωνα με στοιχεία της έρευνας του Ανηλίκων, είχε λιποθυμικά επεισόδια όταν συναντούσε τον κατηγορούμενο.

«Τον βλέπω σε καθημερινή βάση, μπορεί να περνάει με τη γυναίκα του με τα παιδιά του και δεν μπορώ να τον βλέπω. Κάθε φορά είναι σαν να ζω τα ίδια πράγματα. Δεν μπορώ άλλο να τον βλέπω, να είναι ελεύθερος έξω λες και δεν έχει συμβεί τίποτα.

»Μου έχει κάνει τόσο μεγάλο κακό, τόσο μεγάλο κακό, που δε νομίζω να έχει καταλάβει τι κακό μου έχει προκαλέσει. Βίασε εμένα, βίασε το κορμί μου, βίασε την ψυχή μου, μου κατέστρεψε τη ζωή».

Μια ταινία που είδε η 16χρονη το καλοκαίρι ήταν ο λόγος για να πάρει απόφαση να μιλήσει για τον βιασμό της.

«Σταμάτησα πια να πηγαίνω στο κατηχητικό… πήγαμε διακοπές τον Αύγουστο, όταν γυρίσαμε εγώ είχα σκεφτεί ότι ‘δε θα το πεις σε κανέναν αυτό που είχε γίνει, τελείωσε’. Δεν είναι κάτι σκέφτηκα, δεν θα το πεις σε κανένα γιατί θα σε σκοτώσει. Έτυχε να δω μία ταινία με βιασμό, και μου ήρθαν όλα αυτά τα σκηνικά στο νου και άρχισα να κλαίω με λυγμούς και τότε κατάλαβα ότι κάτι έπρεπε να κάνω.

»Πήγα την επόμενη ημέρα στην κολλητή μου και της λέω ‘πρέπει να σου πω κάτι που έχει γίνει’. Και μου λέει ‘πες μου τι έχει γίνει;’. Είχε μείνει άναυδη και άρχισα να της λέω ότι ‘ξέρεις με τον παππά…’, μου λέει ‘τι έγινε με τον παππά;’, Της λέω ‘με βίασε’».

Με βάση τη δικογραφία, ο ιερέας στο πλαίσιο της εξομολόγησης τον Νοέμβριο του 2019 είπε στην 13χρονη τότε κοπέλα ότι θα παίξουν ένα παιχνίδι το οποίο αποτελείται από 10 βήματα και με πρόφαση αυτό πήρε το χέρι της και το ακούμπησε πάνω του.

Τι δήλωσε η δικηγόρος της ανήλικης

Στον βανδαλισμό του Ιερού Ναού αναφέρθηκε χθες η δικηγόρος της ανήλικης και διευκρίνισε ότι: «Μετά το σημερινό καταδικαστέο γεγονός του βανδαλισμού Ιερού Ναού που ήρθε στο φως της δημοσιότητας και δημόσιες δηλώσεις σχετικά με την υπόθεση που εκφεύγουν του μέτρου, ως νομικός και ως άνθρωπος από σεβασμό στην υπόθεση και στην οικογένεια της ανήλικης αλλά και για την προάσπιση του κύρους του δικηγορικού λειτουργήματος, δηλώνω ότι πλέον δεν θα προβούμε σε καμία από εδώ και στο εξής δημόσια τοποθέτηση επί της υποθέσεως με σεβασμό στην ελληνική δικαιοσύνη και στο ανεπηρέαστο έργο της».