Latest News

Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022

Τζώρτζης Μονογυιός: Τι αναζητούν οι αρχές για το δυστύχημα στη Βούλα


 Μαρτυρίες και οπτικό υλικό από κάμερες προκειμένου να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα στη Βούλα, με θύμα τον Τζώρτζη Μονογυιό, αδελφό της βουλευτού Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνας Μονογυιού...

αναζητούν οι αρχές.

Ο 45χρονος βρήκε φρικτό θάνατο όταν το πολυτελές όχημα που οδηγούσε βγήκε από το δρόμο, χτύπησε σε πινακίδα, έπεσε πάνω σε δένδρο και αμέσως μετά τυλίχθηκε στις φλόγες.

Η σύζυγος του θύματος απεγκλωβίστηκε από διερχόμενους και νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας.

Ο 45χρονος είχε παραλάβει την καινούργια του Φεράρι λίγο νωρίτερα και σε απόσταση περίπου δύο χιλιομέτρων από το σημείο του δυστυχήματος.

Το πολυτελές αυτοκίνητο μετατράπηκε σε καμένη άμορφη μάζα σιδηρικών.

Σημειώνεται ότι όπως έγινε γνωστό, αυτή ήταν η πρώτη βόλτα που έκανε με το πολυτελές αυτοκίνητο ο άτυχος οδηγός. Σύμφωνα με το μάρτυρα, ο 45χρονος είχε παραλάβει τη Ferrari μόλις λίγα λεπτά πριν από το τροχαίο. «Το είχε πάρει μόλις, το είχε ξεφορτώσει στη Βούλα και το κακό έγινε μετά από 1-2 χλμ μακριά από το σημείο που το πήρε. Ήταν η πρώτη βόλτα που έκανε με το αμάξι» ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Παράλληλα, σε σοβαρή κατάσταση, αλλά, ευτυχώς, εκτός κινδύνου εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας η σύζυγός του. Πληροφορίες  αναφέρουν πως η γυναίκα έχει υποστεί κατάγματα στα κάτω άκρα και πως θα χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

 «Θα ερευνήσουμε τις συνθήκες του δυστυχήματος», λέει ο Κούγιας

Στο μεταξύ, με ανακοίνωσή του ο ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας, γνωστοποίησε πως ο Τζώρτζης Μονογυιός ήταν πελάτης του, προαναγγέλλοντας μάλιστα έρευνες για τις συνθήκες του δυστυχήματος

 

Όπως σημειώνεται, ο Τζώρτζης Μονογυιός «είχε οξυτάτη αντιδικία μέχρι και την ώρα του θανάτου του – σήμερα επρόκειτο να καταθέσουμε υπόμνημα σε ποινική υπόθεση μετά από μήνυσή της –  με την πρώην σύντροφό του, με την οποία είχε αποκτήσει εκτός γάμου παιδί, το τονίζουμε με την πρώην σύντροφό του, όχι με την τραυματισθείσα και νοσηλευομένη στο νοσοκομείο σύζυγό του, στα ποινικά και στα αστικά δικαστήρια, όπου διεκδικούσε καλύτερες συνθήκες επικοινωνίας με το παιδί που είχε αποκτήσει με τη συγκεκριμένη κυρία».

 

«Μετά το τραγικό χθεσινό ατύχημα, το δικηγορικό μας γραφείο θα διερευνήσει μαζί με την Ελληνική Αστυνομία τις ακριβείς συνθήκες, υπό τις οποίες ένας εξαιρετικός οδηγός, με ένα ασφαλέστατο και πανάκριβο αυτοκίνητο, έχασε τη ζωή του. Συγκεκριμένα, θα διερευνήσουμε το τι έχουν καταγράψει οι κάμερες ασφαλείας των τελευταίων χιλιομέτρων, όπου κινήθηκε το αυτοκίνητο, πριν εκτραπεί και αφού προσέκρουσε σε δέντρο νησίδας, η οποία κακώς δεν είχε προστατευτικές μπάρες, ώστε να αποφευχθεί αυτού του είδους το ατύχημα και αν προ της εκτροπής υπήρξε εμπλοκή άλλου αυτοκινήτου ή φυσικού προσώπου» αναφέρει η ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου του κ. Κούγια. 

 

Στη συνέχεια, τονίζεται πως «με πολλή αγωνία περιμένουμε, αφού βελτιωθεί η υγεία της νυν συζύγου του και μητέρας του ολίγων μηνών δεύτερου παιδιού του να μας διευκρινίσει και να μας αποκαλύψει το τι ακριβώς προηγήθηκε της τελευταίας σκηνής του τραγικού για τον αείμνηστο Γεώργιο Μονογυιό ατυχήματος».

 

«Παρακαλούμε τον οιονδήποτε αυτόπτη μάρτυρα ή οποιονδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε για την πορεία του αυτοκινήτου πριν προσκρούσει στο δέντρο και αναφλεγεί να επικοινωνήσει με το δικηγορικό μας γραφείο» καταλήγει η ανακοίνωση.