Latest News

Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022

Θεσσαλονίκη: «Αναγνώρισε δεύτερο πρόσωπο η 24χρονη που κατήγγειλε βιασμό»

 


Δεύτερο εμπλεκόμενο πρόσωπο φέρεται να αναγνώρισε η 24χρονη που κατήγγειλε ότι υπέστη βιασμό σε ξενοδοχείο... στη Θεσσαλονίκη

 

Στο μεταξύ, η καταγγελία της 24χρονης για βιασμό μετά την παρουσία της σε πρωτοχρονιάτικο πάρτι που διοργανώθηκε σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου οδήγησε σε προκαταρκτική εξέταση για το αδίκημα της μαστροπείας. 

 

Αξιολογώντας τις καταθέσεις που περιλαμβάνονται στη δικογραφία- σύμφωνα με τις οποίες στο πάρτι φέρεται να συμμετείχαν κι άλλες κοπέλες, που κατά τις ίδιες καταγγελίες προάγονται στην πορνεία- η εισαγγελέας Πρωτοδικών παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης από την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, προκειμένου να διερευνηθεί εάν στοιχειοθετείται το αδίκημα της μαστροπείας. 

 

Οι διωκτικές αρχές θα ερευνήσουν εάν τα άτομα που συμμετείχαν στο εν λόγω πάρτι είχαν ως στόχο την αναζήτηση νεαρών γυναικών, τις οποίες εξωθούσαν στην πορνεία διοχετεύοντάς τες σε τέτοιες εκδηλώσεις.

Στο μεταξύ η 24χρονη που κατήγγειλε τρία πρόσωπα, φέρεται να αναγνώρισε και δεύτερο εμπλεκόμενο άτομο στην τελευταία της κατάθεση ενώπιον ανακριτή.

Ήδη, είχε καταγγείλει έναν 27χρονο, ο οποίος συνελήφθη και σε βάρος του απαγγέλθηκαν κατηγορία για τέλεση γενετήσιας πράξης χωρίς τη συναίνεση της παθούσας. Ο συγκεκριμένος αρνήθηκε την πράξη στην απολογία του και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, με την επιβολή περιοριστικών όρων. 

 

Παράλληλα, αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, προκειμένου να εξακριβωθεί αν είχαν χορηγηθεί ουσίες στην 24χρονη. Με βάση τα αποτελέσματα αυτών των εξετάσεων δεν αποκλείεται να διαφοροποιηθεί το κατηγορητήριο και να ασκηθεί ποινική δίωξη για βαρύτερη κατηγορία.