Latest News

Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2021

Η πρώην Ολυμπιονίκης του snowboard Μέλο Ιμάι που τα άφησε όλα για να παίξει σε ταινίες για ενήλικες [ΕΙΚΟΝΑ]

 


Η πρώην Ολυμπιονίκης του snowboard Μέλο Ιμάι, εγκατέλειψε τις πίστες για να ακολουθήσει μια καριέρα σε ταινίες «αυστηρά» για ενήλικες...

Στην ηλικία των 18 ετών, υπήρξε η αθλήτρια-θαύμα των χειμερινών σπορ και ένα από τα φαβορί στο halfpipe, που πήγε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2006 στο Τορίνο, αφού είχε κερδίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο έναν χρόνο νωρίτερα.

Προπονητής της ήταν ο πατέρας της Τακάσι Ναρίτα, ένας πρώην Ολυμπιονίκης στο βόλεϊ. Το παρών στην ιταλική πόλη έδωσε και ο αδερφός της Ντόμε Ναρίτα, ο οποίος συμμετείχε στο αγώνισμα των ανδρών, αλλά δεν κατάφερε να περάσει στον προκριματικό γύρο. Τότε, οι ελπίδες της Ιμάι για δόξα κατέρρευσαν.

«Είχα αυτόν τον συνεχή φόβο της αποτυχίας, σαν ένα αίσθημα πνιγμού»

Είχε μια πρόσκρουση στην πίστα με αποτέλεσμα να χτυπήσει την πλάτη της, και να πρέπει να μεταφερθεί από τις πλαγιές. Τερμάτισε 34η ανάμεσα σε 34 διαγωνιζόμενες. Χαρακτηρίστηκε ως «σπατάλη για τα χρήματα των φορολογουμένων» και ήταν συντετριμμένη.

«Για πολλούς αθλητές οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι η κορυφή της καριέρας τους, αλλά για μένα ήταν ένας εφιάλτης», είπε αρχικά στο Tokyo Weekender και πρόσθεσε: «Δεν εννοώ μόνο επειδή τραυματίστηκα και δεν κατάφερα να προχωρήσω. Η όλη εμπειρία ήταν τρομερή. Μέχρι τους Αγώνες είχα αυτόν τον συνεχή φόβο της αποτυχίας, σαν ένα αίσθημα πνιγμού. Το ίδιο συνέβαινε σε όλη μου την καριέρα».

Ο πατέρας της είχε πάρει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βαρκελώνης το 1992 με παρόμοια όνειρα μεγαλείου. Ήλπιζε να μιμηθεί τους ήρωες της Ιαπωνίας που κέρδισαν χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Μονάχου το 1972, αλλά έμεινε εκτός προημιτελικού.

Μετά από μια παρόμοια άκαρπη εμφάνιση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 1998, ο Ναρίτα έστρεψε την προσοχή του στα παιδιά του, τρία από τα οποία άρχισε να τα προπονεί στο snowboard.

Σύμφωνα με την Ιμάι, οι γονείς χώρισαν όταν εκείνη ήταν πέντε ετών και μυήθηκε στο άθλημα στα επτά. Αλλά ο πατέρας της είχε αυστηρή πειθαρχία και είχε τον πλήρη έλεγχο της ζωής της.

«Με μεγάλωσε ένας πολύ αυστηρός πατέρας μέχρι τα 17 μου. Μου απαγόρευαν κάθε είδους συμπεριφορά που παρέπεμπε σε κορίτσι, όπως να φοράω φούστα ή να κάνω μακιγιάζ.

Τα μαλλιά μου ήταν κοντά και πάντα φορούσα παντελόνι προπόνησης. Δεν είχα την ευκαιρία να είμαι σαν τα άλλα κορίτσια, να κάνω μακιγιάζ, να πηγαίνω για καραόκε, ψώνια με φίλους και ούτω καθεξής.

Ζήλευα τους ανθρώπους της ηλικίας μου που είχαν την ελευθερία να κάνουν πράγματα που θεωρούνται φυσιολογικά για τους περισσότερους εφήβους. Απλώς δεν ήταν επιλογή για μένα, καθώς ένιωθα ότι δεν μπορούσα να παρακούω τον πατέρα μου» είπε η Γιαπωνέζα πρώην αθλήτρια.

Παράτησε το σχολείο για τις προπονήσεις

Η Ιμάι παράτησε το σχολείο, ώστε να μπορεί να προπονείται από τις 5:00 το πρωί μέχρι τις 23:00, για να έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Κέρδισε ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα νεανίδων σε ηλικία 14 ετών και εμφανίστηκε σαν διάττων αστέρας στο Τορίνο.

«Ήξερα ότι αν έχανα, ο πατέρας μου θα θύμωνε. Όταν κέρδιζα, μου έκανε κομπλιμέντα και αυτό ήταν το κίνητρό μου. Δεν το έκανα καθόλου για τον εαυτό μου» αποκαλύπτει.

Ο βιασμός στα 17 της

Το 2016 είπε στο ταμπλόιντ Nikkan Gendai ότι τη βίασαν όταν ήταν 17 ετών, ένα περιστατικό που συζητά εκτενώς στην αυτοβιογραφία της, που δημοσιεύτηκε το 2012.

Ακολούθησε την υποκριτική

Η καριέρα τόσο της Ιμάι όσο και του αδελφού της στο snowboard τελείωσαν σχεδόν μέσα σε ένα ή δύο χρόνια μετά το Τορίνο. Και οι δύο ακολούθησαν την υποκριτική. Αλλά ενώ ο αδερφός της ανέβηκε στη σκηνή και συμμετείχε σε ταινίες μικρού μήκους, η Ιμάι ακολούθησε έναν διαφορετικό δρόμο.

Διέκοψε τους δεσμούς της με τον άντρα που την είχε μυήσει στο snowboard, και άλλαξε το όνομά της από Ναρίτα, στο πατρικό όνομα της μητέρας της, το Ιμάι.

Η Γιαπωνέζα πρώην αθλήτρια πέρασε ακόμη πιο δύσκολα. Αφού κλείστηκε αρχικά στον εαυτό της, προσπάθησε να ξαναφτιάξει τη ζωή της, αλλά δεν είχε κάποια άλλα προσόντα ή δεξιότητες πέρα από το snowboard. Δούλεψε σε ένα παντοπωλείο και ένα οικογενειακό εστιατόριο.

Παντρεύτηκε, γέννησε και χώρισε. Ως ανύπαντρη μητέρα δύο παιδιών ξεκίνησε να δουλεύει αρχικά σε ένα μπαρ, μετά ως πόρνη, στη συνέχεια έκανε γυμνές φωτογραφίσεις και κατέληξε να παίζει σε πορνογραφικές ταινίες. Η δουλειά ως μοντέλο τη βοήθησε να αποκτήσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

«Ήμουν πολύ ντροπαλή και ένιωθα ότι πάντα έπρεπε να καλύπτω το σώμα μου. Αυτό είναι κάτι που έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια. Άρχισα να πιστεύω στον εαυτό μου πολύ περισσότερο. Για να κάνεις αυτού του είδους τη δουλειά, δεν μπορείς να είσαι μια βιολέτα που συρρικνώνεται. Με έχει βοηθήσει πολύ» τόνισε στο Tokyo Weekender.

Η Ιμάι παραδέχτηκε επίσης ότι εργαζόταν ως πόρνη, λέγοντας ότι άρχισε να δουλεύει σε ένα παραδοσιακό πορνείο στην Οσάκα.

«Υπήρξε μια περίοδος νεανικής απερισκεψίας όταν έγινα call-girl, γιατί χρειαζόμουν χρήματα. Αλλά όλα εκτός από αυτό, ήθελα να τα κάνω με δική μου βούληση. Δεν μετανιώνω για την εξέλιξη της ζωής μου και ούτε ντρέπομαι για αυτό».

Όμως, παρά το γεγονός ότι σε άλλες συνεντεύξεις αποκάλυψε ότι η πορνεία της την είχε οδηγήσει σε απόπειρα αυτοκτονίας, η Ιμάι επιμένει ότι έχει βρει την ισορροπία της.

Συνεχίζει να το έχει ακόμη στις πίστες καθώς κέρδισε το Πρωτάθλημα Snowboarding της Ιαπωνίας τον Μάρτιο του περασμένου έτους, ενώ τώρα προπονεί τα δικά της παιδιά.

«Έχουν γραφτεί πολλά για τη ζωή μου σε περιοδικά και εφημερίδες, αλλά πιστεύω ότι οι άνθρωποι δεν πρέπει να με κρίνουν με βάση αυτά που έχουν διαβάσει. Μίλα μου και θα δεις ότι δεν είναι όλα αρνητικά στη ζωή μου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!Απολαμβάνω τη δουλειά μου και επιστρέφω ξανά στο snowboard. Προπονώ στο συγκεκριμένο άθλημα διάφορους ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένου του γιου και της κόρης μου. Θέλω να το κάνω διασκεδαστικό χωρίς να τους πιέζω καθόλου: Το ακριβώς αντίθετο από αυτό που με δίδαξαν» ανέφερε.