Latest News

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021

Δήμος Πειραιά - ''Απολογία'' Δημάρχου για το ''Κανάλι Ένα'' - Η ευθύνη, η περηφάνεια και το δημοψήφισμα

 


Αν κάποιος άκουγε την ''απολογία'' του Δημάρχου Γιάννη Μώραλη για την πορεία του Δημοτικού Ραδιοφώνου κατά τη συζήτηση προς ημερησίας στην τελευταία τηλε -συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά, τότε πραγματικά θα απορούσε εάν πιστεύει και ο ίδιος όσα υποστηρίζει δημόσια για το...  'Κανάλι Ένα''.

Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται ο Δήμαρχος έφτασε στο σημείο να δηλώνει περήφανος για το δημοτικό ραδιόφωνο με την ανύπαρκτη ακροαματικότητα, τα μηδενικά διαφημιστικά έσοδα που έχουν ως αποτέλεσμα να αναγκάζεται να πληρώνει  περί το 1,6 εκατ. ευρώ από τα ταμεία του Δήμου Πειραιά.

Ο ίδιος επανέλαβε αστεία επιχειρήματα όπως  πότε ήταν καλύτερη η κατάσταση στο ''Κανάλι Ένα''  σε σχέση με άλλες εποχές  ή  μίλησε ξανά για εργαζόμενους που δεν δουλεύουν και πληρώνονται κανονικά που ανακάλυψε μετά από 7 χρόνια δημαρχιακής θητείας λες και τώρα ανέλαβε τα ηνία του Δήμου Πειραιά.

Μάλιστα, θέλοντας ν' αποποιηθεί της ευθύνες της δικής του Δημοτικής Αρχής πέταξε ένα πυροτέχνημα για δημοψήφισμα για  ν' αποφασίσουν οι δημότες έαν θέλουν ή όχι να πληρώνουν για το Κανάλι Ένα''.

 Ακόμη κι αν κατανοεί κανείς ότι αποτελεί μονόδρομο για τον Δήμαρχο να προσπαθεί να καλύψει τις ευθύνες της διοίκησης της ΔΗΡΑΠ  έχει διορίσει ο ίδιος, ωστόσο δεν φαίνεται να πείθει κανέναν δημότη και θεωρείται πλέον συνυπεύθυνος  για την κατάσταση στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Πειραιά.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ 

ΚΟΥΙΖ - Ποιος ακριβώς είναι ο λόγος που ο Δήμαρχος δηλώνει πως είναι περήφανος για το 'Κανάλι Ένα'';