Latest News

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021

Οι Δήμαρχοι δρουν σας εκπρόσωποι των μεγαλοεπιχειρηματιών ?


Οι δήμαρχοι Μώραλης και Ιωακειμίδης, Πειραιά και Νίκαιας-Ρέντη αντίστοιχα τελικά δρουν σας εκπρόσωποι των μεγαλοεπιχειρηματιών ?


Το ερώτημα έθεσε  ο Μπενέτος Αντώνης μαζί με το Γιώργο Μπενέτο με ανάρτηση στο facebook  στην οποία σημειώνει τα εξής


''Ο θάνατος του εμποράκου.....
Ποια η θέση των εμπορικών συλλόγων των δήμων του Πειραιά? Οι δήμαρχοι Μώραλης και Ιωακειμίδης, Πειραιά και Νίκαιας-Ρέντη αντίστοιχα τελικά δρουν σας εκπρόσωποι των μεγαλοεπιχειρηματιών ?
Με κοινή επιστολή τους προς το υπουργείο ζητούν τη δημιουργία σταθμού του ηλεκτρικού σιδηρόδρομου στον κόμβο Κηφισού με Πειραιώς αναφέροντας ότι.....
"Ο εμπορικός πόλος που διαμορφώνεται στην περιοχή έχει ανάγκη από ένα έργο σαν και αυτό. Υπάρχουν από τη πλευρά του Ρέντη Jumbo, Leroy Merlin, Κωτσόβολος, Lidl, κ.λπ., από τη μεριά του Πειραιά το Factory outlet και τώρα προστίθεται και ένα νέο μεγάλο εμπορικό κέντρο με 13.500 m2 μαγαζιών. "
Μας λένε δηλαδή να φτιαχτεί σταθμός για την εξυπηρέτηση του εμπορικού κέντρου που δημιουργείται στην περιοχή, μια κατάσταση που τα μαγαζιά των δήμων μας, τα καταδικάζουν σε κλείσιμο πέρα από όλα τα άλλα συσσωρευμένα προβλήματα που έχουν ........
Κύριοι δήμαρχοι αν θέλουν οι επιχειρηματίες να φτιαχτεί σταθμός ας τον χρηματοδοτήσουν οι ίδιοι ( φανταστείτε δηλαδή να ήθελα εγώ να ανοίξω μια επιχείρηση κάπου στο Σχιστό και να πω στον δήμαρχο να μου ανοίξει δρόμο ) και με τα χρήματα που θα έδινε το υπουργείο να τα διαθέσει είτε για την υπογειοποίηση του Ηλεκτρικού στον Πειραιά που θα απελευθέρωνε την είσοδο και έξοδο από την πόλη είτε σε επέκταση του μετρό προς Δραπετσώνα Κερατσίνι Πέραμα..
Εύλογα τα ερωτήματα φαντάζομαι και αναμένω απαντήσεις αν όχι από τους δημάρχους, τουλάχιστον από τους εμπορικούς συλλόγους όπου το θεωρώ καθήκον τους αν θέλουν να μας εκπροσωπούν.
Τα παραπάνω προσυπογράφει και ο Γιώργος Μπενέτος επί 16 χρόνια πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά''.
Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι και κείμενο που λέει "Ο θάνατος του εμποράκου LERRYSREKCIN Οι δήμαρχοι Μώραλης και Ιωακειμίδης δρουν σαν εκπρόσωποι των μεγαλοεπιχειρηματιών Σιδηροδρόμου"