Latest News

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021

ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ''Μπλόκο'' σε κοντέινερς με 10 κιλά κοκαΐνη στο λιμάνι [ΕΙΚΟΝΕΣ-ΒΙΝΤΕΟ]

 


Κοκαΐνη βάρους 10 κιλών και 260 γραμμαρίων βρέθηκαν χθες στο λιμάνι του Πειραιά μέσα σε εμπορευματοκιβώτιο κενού φορτίου με ειδικά ...διαμορφωμένη κρύπτη.


Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής εντόπισαν την Τετάρτη στο λιμάνι του Πειραιά, σε εμπορευματοκιβώτιο κενού φορτίου, σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη, ποσότητα κοκαΐνης βάρους 10 κιλών και 260 γραμμαρίων.

18112021narkgada001

18112021narkgada002

Η κατάσχεση έγινε στο πλαίσιο διυπηρεσιακής συνεργασίας της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, του Τμήματος Λαθρεμπορίου Γ’ Τελωνειακής Διεύθυνσης Πειραιά και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών του ΣΔΟΕ και ευρείας κλίμακας δράσης-έρευνας εμπορευματοκιβωτίων κενών και έμφορτων, με σκοπό τον εντοπισμό και την κατάσχεση ποσοτήτων ναρκωτικών και αποφυγής της διασποράς αυτών στην Ευρωπαϊκή αγορά των ναρκωτικών.

Η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών διενεργεί προανάκριση και έχει ήδη αναπτυχθεί συνεργασία με τις ομόλογες Αρχές του εξωτερικού για την ταυτοποίηση και σύλληψη των δραστών. Οι έρευνες συνεχίζονται.