Latest News

Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021

GAP_is_back: Το Twitter τρολάρει την επιστροφή Παπανδρέου στο ΠΑΣΟΚ!

 


Την μεγάλη επιστροφή του στην πολιτική ζωή του τόπου ετοιμάζει ο Γιώργος Παπανδρέου, που έβαλε την Ελλάδα... στα Μνημόνια. 

Ο Γιώργος Παπανδρέου ανακοίνωσε  επίσημα την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, με μήνυμά του από το Ίδρυμα «Γεώργιος Παπανδρέου».Ο πρώην πρωθυπουργός έκανε λόγο για την ανάγκη μίας νέας αλλαγής «για τους πολίτες και τη χώρα» στη δήλωσή του, προσθέτοντας πως η «Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη χρειάζεται να ξαναγίνει μεγάλη».

Λίγο μετά την ανακοίνωσή του, το Twitter «πλημμύρισε» με σχόλια χρηστών που ο καθένας δείχνει με τον δικό του τρόπο το πώς υποδέχθηκε την επιστροφή του Γιώργου Παπανδρέου στην πολιτική σκηνή με τη διεκδίκηση της ηγεσίας του Κινήματος Αλλαγής.

Το χάσταγκ #Παπανδρέου, έγινε γρήγορα το πιο δημοφιλές με χιλιάδες tweets.

Κάποιοι κάνουν λόγο για «επιστροφές - καταστροφές» ενώ ένας άλλος χρήστης γράφει πως αν είχε χιούμορ ο Γιώργος Παπανδρέου, θα ανακοίνωνε την υποψηφιότητά του από το Καστελλόριζο (όταν ανακοίνωσε την προσφυγή της Ελλάδας στον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Στήριξης και στο ΔΝΤ).

Κάποιος άλλος μιλά για την «τύχη» του Κυριάκου Μητσοτάκη σε περίπτωση που τον έχει απέναντί του στις εκλογές.

«Δηλαδή αν κερδίσει ο #Παπανδρέου στις εσωκομματικές, ο Κυριάκος θα έχει απέναντι του, αυτόν και τον Τσίπρα;;; Εντάξει Κυριάκο, πες μας νούμερα να παίξουμε Τζόκερ, μήπως και πάρουμε λίγο από την τύχη σου».

Άλλος χρήστης σχολιάζει την...ντουλάπα που φαίνεται στο πλάνο, την ώρα που ο Γιώργος Παπανδρέου κάνει τη δήλωσή του.

«Στην ντουλάπα δίπλα του είναι ο σκελετός της Δημοκρατίας που κατακρεούργησε αυτός!», λέει χαρακτηριστικό tweet.